3 argumenten om bedrukte handdoeken als relatiegeschenk te hebben voor je bedrijf

Wanneer je een leuk geschenk uitkiest voor een evenement, beurs of voor relaties moet je een cadeau uitkiezen waardoor je bedrijf wordt onthouden. Een bedrukte handdoek is het perfecte cadeau voor elke branche. Je bent er namelijk bijna altijd van verzekerd dat de handdoek wordt gebruikt en je bedrijfsnaam wordt onthouden.

3 voordelen voor een bedrukte handdoek

Wanneer je ervoor kiest om een handdoek te laten bedrukken met je bedrijfslogo of -naam geeft dit een persoonlijke twist aan een relatiegeschenk. Het geeft een professionele uitstraling voor je bedrijf en laat zien dat je een handig cadeau hebt gekozen dat iedereen kan gebruiken. Dan weet je zeker dat je relatiegeschenk niet zomaar wordt weggegooid. Je kan immers nooit genoeg handdoeken hebben.

Daarnaast is het ook een goede vorm van passieve reclame. Wanneer je een strandlaken, gasten handdoek of badlaken laat bedrukken zien veel mensen het logo van je bedrijf. Zo wordt deze steeds vaker herkend en kan het bezoekers naar je website brengen zonder dat je moeite hoeft te doen!

Daarnaast kan het logo hartstikke mooi worden weergegeven op een handdoek. Of je nou je logo groot wilt of klein. Bij Lavista Relatiegeschenken zorgen wij ervoor dat je design 100% scherp op de handdoek wordt weergegeven zodat deze van afstand makkelijk kan worden herkend. Een bedrukte handdoek is het perfecte geschenk voor een relatie of bij een beurs of evenement!

Het perfecte relatiegeschenk

Wanneer je een artikel laat bedrukken met je bedrijfslogo weet je zeker dat je bedrijf wordt onthouden. Wanneer iemand de gasten handdoek gebruikt is het logo duidelijk zichtbaar. Dit geldt ook voor de andere bedrukte artikelen die worden aangeboden op de website. Naast handdoeken kan je er ook voor kiezen om aanstekers, paraplus, t-shirts, sleutelhangers en nog veel meer te laten bedrukken!

Je hoeft enkel een item uit te kiezen, de oplage door te geven en het design met ons te bespreken. Wij zorgen ervoor dat de artikelen binnen de kortste keren bij je bedrijf voor de deur staan. Kijk direct in de shop van Lavista Relatiegeschenken!