3 tips om je kantoor op te vrolijken

Je kent het vast wel, je vindt je kantoor saai en wil het wat opleuken, maar hoe doe je dat zonder te veel poes pas? Lees hier 3 tips om je kantoor op te vrolijken

Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt

Een bank is misschien niet het eerste waar je aan denk, maar dit is perfect om je kantoor mee op te pimpen. Zo heb je banken in zoveel verschillende leuke felle kleuren, maar ook verschillende groottes. Heb je dus niet zo heel veel ruimte kun je kiezen voor een wat kleiner formaat, maar heb je wel heel veel ruimte kun je ook gerust kiezen voor een grotere. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wil. Het maakt het natuurlijk helemaal af als je de bank opmaakt met wat leuke kussentjes en kleedjes. Zo heb je een superleuk plekje op je kantoor gecreëerd, waar je zelf ook lekker kan zitten in de pauze.

Lekker zitten is ook een must

Ook stoelen kunnen een leuke opmaak zijn voor je kantoor. Natuurlijk heb je in je kantoor al verschillende bureaustoelen staan. Je kunt ook gaan voor een lekkere grote ligstoel, maar ook voor een hang stoel in het plafond. Je kunt het zo gek maken als je wil. Het is niet alleen een hele leuke opvulling, maar je kunt er ook nog eens lekker op zitten of klanten op ontvangen. Je kunt je kantoor dus ook pimpen met mooie stoelen en het hoeft niet altijd met poes pas.

Zitzakken in alle kleuren en maten

Eén zitzak je hebt ze in alle soorten en maten. Van blauw, groen of geeld tot rond, vierkant of rechthoekig voor kinderen en volwassenen. Hoe leuk?  Je hebt dus verschillende kleuren, maten en vormen. Hoe leuk is het om in alle hoeken van je kantoor zo’n felle zitzak te hebben staan? Je kunt er zelfs voor kiezen om een buiten zitzak te nemen. Als het dan een keer mooi weer is kun je ook met z’n allen buiten op de zitzakken gaan zitten. Het maakt je kantoor in ieder geval wel af.