3x waarom je vaker met de motor naar het werk zou moeten gaan

De auto is met stipt op nummer één het meest favoriete vervoersmiddel wanneer we naar ons werk vertrekken. Toch zien we hier ook langzaam verandering in komen. Zeker in de huidige coronacrisis werken meer mensen vanuit huis en pakken we minder snel de auto. Maar wat doen we als straks alles weer opstart? Reizen we dan weer vaker met de auto of het openbaar vervoer? Of kiezen we voor een ander vervoersmiddel waar we ons prettig bij voelen?

De afgelopen jaren is er één ding duidelijk geworden: het wordt op de Nederlandse snelwegen veel te druk. Daarom is reizen van A naar B steeds een stukje lastiger geworden. Om te voorkomen dat we straks weer allemaal vast zullen staan op de snelweg, zijn we nu al op zoek naar oplossingen. En die lijkt meer voor de hand te liggen dan we denken. Reizen met de motor wordt steeds populairder. Maar waarom zou je een caferacer kopen bij Caferacerwebshop om naar het werk te vertrekken? Wij geven je 3 goede redenen!

1.      Motorrijden is goedkoper

Wanneer je al over een eigen motor beschikt zal je vast wel gemerkt hebben dat motorrijden goedkoper is dan de auto pakken. Alleen aan belastingen al betaal je veel meer voor een auto. Als het mogelijk is om je auto helemaal weg te doen, bespaar je dus ontzettend veel geld. Genoeg om een keer gashendels van Caferacerwebshop.com te kopen of een leuke vakantie te boeken. Bereken maar eens hoeveel je per jaar kunt besparen. Dat maakt met de motorfiets naar het werk rijden ineens een stuk interessanter, nietwaar?

2.      Altijd een parkeerplaats in de buurt

Werk je in een druk centrum? En is hier eigenlijk net te weinig parkeerplek te vinden? Dan zal je geregeld met de handen in het haar achter je stuur zitten. Want waar parkeer je je auto dit keer? Zet je hem weer een heel stuk verderop? Of blijf je wachten tot er eindelijk een plekje in de buurt beschikbaar is? Met een motor heb je dit probleem simpelweg niet. Hier is altijd wel een plekje voor te vinden. En wanneer dit niet mogelijk is, kan je altijd nog zelf een plekje creëren. Zo is het in de meeste plaatsten toegestaan om de motor op de stoep te parkeren. Hierbij geldt natuurlijk wel dat je omstanders niet tot last bent. Motor knipperlichten aan en parkeren maar. Je bent nog nooit zo snel op je plaats van bestemming aangekomen.

3.      Nooit meer filerijden

Het grootste voordeel van motorrijden is dat je veel meer bewegingsvrijheid hebt. Je kunt je gemakkelijk tussen stilstaande auto’s manoeuvreren. Bijvoorbeeld wanneer er file staat. Hierdoor hoef je niet aan te sluiten, maar rij je er simpelweg tussendoor. Ideaal wanneer het straks weer drukker wordt op de weg. Zo kom je bij iedere afspraak ruim op tijd en bespaar je jezelf een hoop stress.

Zorg er wel voor dat je tijdens het rijden wel op de automobilisten let. Zeker wanneer je over een db killer bij Caferacerwebshop beschikt is de kans groot dat ze je niet horen aankomen. Hierdoor is het belangrijk om niet alleen je gevarenlicht aan te zetten, maar ook rustig te blijven rijden en de spiegels van de automobilisten naast je in de gaten te houden. Blijf altijd zichtbaar. Zo voorkom je ongelukken en andere gevaarlijke situaties.