Aluminium buizen 6060

Een pijp ook wel een holle buis genoemd.
Een holle buis kan men gebruiken voor het geleiden van geluiden ook vloeistoffen en gassen.
Ook kan men electrodraden hierin leiden dan spreken we over een mantelbuisof pijp.

Zouden we een flexibele buis gebruiken dan spreken we over een slang (tuinslang of vulslang) deze bestaan meestal uit rubber of kunststof.
Buizen kunnen veel druk in de lengte hebben en daarom worden deze vaak gebruikt voor constructies.
Een buis van metaal word meestal verbonden door middel van lassen maar ook kan men hiervoor verbindingsstukken gebruiken (mof,nippel,lug) die door schroefdraad,bouten,solderen,lijmen bevestigd kunnen worden.

Buizen worden veelal gemaakt van :
beton,keramiek(gres),glas,kunststof(pvc,hdpe,abs),lood,staal,rvs,aluminium,koper,messing.

Metaalketen Hengelo is één van de betere leveranciers in Twente. Zij zijn goed ingespeeld op de werkzaamheden en vragen de inventiviteit en flexibiliteit. Met ruim 25 jaar ervaring. Betrouwbaar en accuraat.

Vaak is het lastig precies dát materiaal te vinden dat u nodig heeft. Of om een deskundige sparringspartner te vinden die met u meedenkt over een nieuwe toepassing. Dan is het goed om te weten dat u altijd bij Metaalketen Hengelo terecht kunt.
Het aanbod

Platen en profielen van Aluminium, Roestvaststaal of een andere metaalsoort kennen voor ons geen geheimen. Ons inventieve team is bovendien sterk in het realiseren van specials; bijvoorbeeld op maat gemaakte klantprofielen.

Maak ook gebruik van onze kennis, innovatieve denkwijze en klantgerichte dienstverlening en laat u inspireren tot nieuwe mogelijkheden en toepassingen in de wereld van metaal.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *