Autosleutelmaker inschakelen in noodgevallen

Iedereen zit wel eens zonder autosleutel. Of hij nu zoek is geraakt, is meegenomen of in de auto is opgesloten, het probleem blijft hetzelfde: men kan er niet in. In die gevallen kunt u het beste meteen contact opnemen met een expert in autosleutels. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bijmaken van autosleutels en het openen van alle soorten auto’s zonder schade aan het voertuig te veroorzaken. Wij zijn snel beschikbaar en kunnen in een mum van tijd een nieuwe autosleutel maken. Daarnaast kunnen wij, indien van toepassing, binnen enkele minuten de autodeur ontgrendelen; ook als andere hulpdiensten het niet hebben kunnen doen. Wij hebben de expertise en kennis om alle soorten autosleutels te maken of te repareren, zoals BMW, Volvo en Renault. Wil je meer weten kijk dan op de site van Autosleutel Kaart.

Ter plekke een autosleutel laten maken

Autosleutel Services biedt snelle hulp bij het vervangen van uw autosleutel of het openen van uw autodeur, ongeacht uw locatie in Nederland. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en kunnen in geval van nood snel ter plaatse zijn. Onze diensten zijn doorgaans ook betaalbaarder dan die van lokale dealers of garages, dus neem ook contact met ons op als zij u niet kunnen helpen. Wij werken voornamelijk in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Laat je auto niet te lang staan

Wanneer u uw autosleutel kwijt bent kunt u uw auto beter niet te lang laten staan. Er zijn situaties waaronder uw auto zal worden weggesleept. Onder welke omstandigheden kan uw auto worden weggesleept? De gemeente mag uw auto wegslepen als aan twee voorwaarden is voldaan:

De auto moet geparkeerd staan op een manier die niet is toegestaan. De auto staat bijvoorbeeld op een plaats voor gehandicapten, maar de bestuurder heeft daar geen vergunning voor gekregen.

Het is noodzakelijk om de auto weg te halen uit veiligheidsoverwegingen, om de weg vrij te maken of om de doorstroming van het verkeer te waarborgen.

Twee voorbeelden kunnen helpen om deze voorwaarden uit te leggen: De gemeente kan een auto niet rond een uur of 6 wegslepen als het parkeren op die dag pas na 7.00 uur verboden is. Het is immers niet verboden om tot 7.00 uur te parkeren. Ook moet de gemeente altijd bepalen of wegslepen nodig is. Zo kan de gemeente een voertuig dat een plek inneemt om een elektrische auto op te laden niet weghalen als de laadpaal defect is. In dat geval is het niet nodig om de plek leeg te halen.

Als u vertrekt met uw voertuig voordat de sleepwagen klaar is met het koppelen ervan aan hun machines, dan kan de gemeente het niet wegslepen. In deze situatie kunnen ze u nog steeds de kosten voor het klaarmaken van het slepen in rekening brengen. Als u op tijd terugkomt bij uw auto, zult u moeten begrijpen hoe ver het sleepproces is gevorderd.