Badkamer laten verbouwen kosten

De badkamer renoveren is een grote klus die je het liefst uit handen geeft. In deze blog beschrijven we het proces voor het verbouwen van jouw badkamer en nemen we een kijkje in de kosten.
Badkamer laten renoveren
Het renoveren van de badkamer is een klus die verschillende stappen vereist voordat deze daadwerkelijk kan worden uitgevoerd. Het is van belang om eerst een plan te maken met alle wensen en eisen voor de nieuwe badkamer. Dit kun je zelfstandig ontwerpen of schakel een professional in die voor jou aan de slag gaat.

Daarnaast is het belangrijk om de huidige badkamer goed te bekijken. Dit kun je doen door de verschillende leidingen en het sanitair in kaart te brengen. Hierdoor kan de loodgieter de huidige staat van de badkamer op papier zien en dit voorkomt onnodig hak of breekwerk.

Kosten badkamer renoveren

Wanneer het plan helder is en de loodgieter aan de slag kan is het goed om het kostenplaatje voor ogen te hebben. Een eenvoudige renovatie kost tussen de 3600 en 5100 euro, hierbij wordt gerekend met niet al te dure artikelen. De eenvoudige renovatie kun je laten uitvoeren door een loodgieter of kies ervoor om deze zelf uit te voeren.

Als er gekozen wordt voor een luxere editie kunnen de kosten oplopen tussen de 10.000 en 20.000 euro. Hierbij kun je denken aan een regendouche, luxe tegels en meerdere handige badkamermeubels.

Badkamer laten verbouwen

Wil jij jouw badkamer laten verbouwen door een erkende loodgieter? Dit kan gemakkelijk met behulp van de MyGo Matchmaker. Vul het formulier in met alle wensen en eisen en vervolgens gaat MyGo voor jou aan de slag om de perfecte vakman te vinden. Dit is geheel vrijblijvend en gratis, waardoor je alle vrijheid hebt. Wanneer je liever telefonisch contact opneemt met MyGo kun je bellen naar 085 432 00 32.

Badkamer laten verbouwen