Belijning | Zelf belijning aanbrengen | Van den Berg Markeringen

Zelf belijning aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig! Voor winkels, sportvelden, kantoren en magazijnen. ✓Lees het artikel voor meer informatie!

Belijning voor een veilige werkomgeving

Het speelt een belangrijke rol binnen bedrijven: veiligheid. Werknemers moeten zo veilig mogelijk hun werk kunnen doen. Vooral in distributiecentra en grote bedrijfsterreinen werken mens en machine nauw samen, waardoor veiligheid een nóg belangrijker aspect is. Om hier de veiligheid en orde te waarborgen kan belijning een rol spelen. Van den Berg Markeringen is gespecialiseerd in het aanbrengen van markeringen en/of belijningen op elk denkbaar terrein. Een heldere, duidelijke markering en belijning resulteert in een veilig en efficiënt gebruik van uw ruimtes.

Belijning voor elke accommodatie

Belijningen in een magazijn zorgen voor structuur en een veilige werkomgeving. Wit en geel zijn standaardkleuren bij het belijnen van magazijnen, maar Van den Berg Markeringen levert ook elke andere kleur. Zo wordt rood vaak gebruikt bij vakken waar niets mag staan en zijn de looppaden vaak groen belijnd. De verf die wordt gebruikt bij het belijnen wordt ook toegepast in de wegenbouw, dus uw magazijnvloer krijgt een belijning van hoge kwaliteit!

Wilt u uw sportveld gaan belijnen? Het aanbrengen van sportbelijningen is een specialiteit van Van den Berg Markeringen. Er zijn ook mogelijkheden voor het belijnen en markeringen van vloeren, oplaadpunten en andere specials. Belijningen en markeringen maken terreinen een stuk veiliger en bovendien zorgt het voor een net en overzichtelijk aanzien.

Zelf belijning aanleggen

Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen voor het aanbrengen van belijningen en markeringen? Zelf belijning aanbrengen was nog zo eenvoudig! Sinds kort heeft Van den Berg Markeringen een eigen webshop waar wegenverf in verschillende kleuren wordt aangeboden en u zo zelf belijning kunt aanbrengen. Daarnaast worden er in de webshop stickers aangeboden voor op het schoolplein. Zo zijn de stickers voor klassieke spellen zoals het alfabet spel en het hinkelspel gemakkelijk en snel aan te brengen. Mocht u dit toch niet zien zitten, neem dan gerust contact op met Van den Berg Markeringen.