Beurstapijt

Het organiseren van een beur of evenement brengt veel organisatorische rompslomp met zich mee. Denk aan catering, beveiliging, licht en geluid. Dit zijn de meest voor de hand liggende zaken waar men zich mee bezig houdt tijdens de organisatie. Toch moet er met veel randzaken ook rekening gehouden worden wil het evenement een groot succes worden. Denk hierbij aan de ondergrond van het evenement. Afhankelijk van wat het evenement precies is, zijn er verschillende soorten vloeren nodig.

Bij een beursevenement is het van belang dat de bezoekers eenvoudig de weg kunnen vinden. Door gebruik van verschillende patronen en kleuren in het beurstapijt wordt de beursbezoeker geleid door het evenement en kan de organisatie de bezoeker op de juiste plek krijgen.
Bij evenementen kan een speciaal evenement tapijt gelegd worden. Dit zorgt dat vloer niet beschadigd of smerig wordt en kan ik elke vorm en maat gelegd worden. Ook kleine evenementen kunnen baat hebben bij het leggen van deze ondergrond.

H&L Verhuur beschikt over 32.000 vierkante meter aan voorraad tapijttegels. Dit zijn bijna 8 voetbalvelden. Door het gebruik van transport door H&L Verhuur hoeft de klant zich geen zorgen te maken over hoe de tegels op het evenement arriveren. Ook het reinigen van de tegels gebeurt door het verhuurbedrijf. Door de vele jaren ervaring kan het bedrijf niet alleen tapijttegels leveren, maar ook adviseren in knelpunten en andere veel voorkomende problemen tijdens het organiseren van evenementen.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.