Bordrugenveloppen zijn ideaal voor het verzenden van foto’s

Bordrug enveloppen zijn de perfecte enveloppen voor als je foto’s wilt versturen. Een bordrug envelop is een envelop waarin een foto of document van papier past die je liever niet wilt laten kreuken. De envelop heeft zijn naam gekregen omdat de envelop een kartonnen rug heeft. Door deze kartonnen rug zal je foto of document niet kreuken of vouwen. Als je dus een foto of document netjes wilt opsturen, dan kies je voor de bordrug envelop. De bordrug envelop is een envelop in een vierkanten vorm met een flap die je makkelijk dicht kan maken. 

Verschillende soorten en maten 

Bordrug enveloppen zijn in verschillende soorten en maten te koop. Zo kun je kleine foto’s in de 250 bij 350 millimeter envelop versturen, maar ook grote documenten in een 450 bij 600 millimeter envelop versturen. De meeste bordrug enveloppen zijn blanco, maar bij sommige bedrijven die de enveloppen verkopen kun je de envelop ook laten bedrukken. Dit is bijvoorbeeld handig als je iets verstuurt vanuit je eigen bedrijf. Dan kun je je bedrijfslogo erop laten printen, zodat degene waar de envelop aankomt ook meteen kan zien dat het van je bedrijf afkomt. Meet altijd goed het document of de foto op en zorg ervoor dat de envelop een beetje groter is, zodat het er zeker in past. 

Koop bordrugenveloppen makkelijk online in 

Bordrug enveloppen zijn gemakkelijk in te kopen, bijvoorbeeld als je ze nodig hebt voor een eigen bedrijfje of graag foto’s opstuurt naar familie en vrienden na een vakantie. Onze aanrader is om bordrug enveloppen online te bestellen. Dan zie je meteen welke maten beschikbaar zijn en kun je vaak ook aanvragen of de enveloppen bedrukt kunnen worden. Dat is handig als je een eigen bedrijf hebt en reclame wilt maken en professioneel over wilt komen. Bij drukwerkonline kun je makkelijk en snel bordrug enveloppen bestellen.