Circle of Gentlemen overhemden

Circle of Gentlemen, een jong en origineel Nederlands merk voor overhemden. Met ruim 200 modellen Circle of Gentlemen overhemden in onze online winkel voor overhemden hebben we een bijzonder ruime keuze van modellen, pasvormen en maten op voorraad. Bewust, want Circle of Gentlemen is een erg gewild merk dat dankzij z’n voortdurende aandacht voor kwaliteit en design en dankzij het gebruik van de allerbeste stoffen op heel veel fan kan rekenen. Mannen die Circle of Gentlemen hemden kopen doen dat omwille van hun prachtig getailleerde pasvormen en het ultieme draagcomfort dat deze overhemden bieden.

De overhemden van Circle of Gentlemen worden allemaal uit stoffen geweven door Italiaanse meesters zoals Monti Tessitura. Het katoen voor deze overhemden wordt streng geselecteerd en de designs horen bij de meest trendy en stijlvolle ontwerpen van het moment.  Alle overhemden van CoG hebben een moderne uitstraling, onder meer dankzij de gedegen en strakke boord.

Circle of Gentlemen overhemden bestellen in Nederland en België

Wil je Circle of Gentlemen overhemden thuis laten leveren? Bij elke bestelling vanaf 50 euro leveren we gratis aan huis. Alle overhemden in onze collectie zijn bovendien uit voorraad leverbaar zodat we je een levering op de kortst mogelijke termijn kunnen garanderen. Circle of Gentlemen (en dus niet Cirkle of Gentlemen of Circle of Gentleman) werd in 2006 opgericht in Nederland. Het is uitgegroeid tot één van de grootste succesverhalen van de Nederlandse modewereld.

Het merk produceert niet enkel overhemden, er zijn ook CoG truien, colberts, broeken en kostuumpakken op de markt. In het buitenland ontdekken steeds meer mannen Circle of Gentleman en een groot deel van de Nederlandse productie wordt dus internationaal geëxporteerd. Kenmerkend voor Circle of Gentleman overhemden zijn het gebruik van de hoge boord en de drie knoopskragen.

Nederlands design met een Italiaanse toets

Circle of Gentlemen is dan wel een 100% Nederlands merk, toch denken nogal wat fans dat het merk Italiaanse roots heeft. Dat komt natuurlijk voor de knipoog naar Italiaanse luxe die het merk in al z’n kledingstukken weet te verwerken. Bovendien worden veel van de CoG collecties ook geproduceerd in Italië vanwege de expertise die daar aanwezig is. Naast de gewone collectie produceert Circle of Gentlemen trouwens ook speciale collecties op maat voor bedrijven en restaurants.

Een uitstekende service: online bestellen van Circle of Gentlemen overhemden

Met onze handige en overzichtelijk ingerichte online winkel voor overhemden willen we onze klanten de beste en eenvoudigste manier bieden om online overhemden te bestellen van Circle of Gentlemen of van één van de tientallen andere bekende merken in onze collectie. Dankzij de handige opdeling in categorieën en pasvormen kun je bij ons in een paar klikken het overhemd vinden dat je zoekt. Koop zonder stress want voor elke aankoop krijg je hier 14 dagen bedenktijd en de levering is gratis bij bestellingen vanaf 50 euro. En heb je toch graag nog een persoonlijk advies voor je je bestelling plaatst? Dan staan we steeds klaar om je vragen te beantwoorden! Bestel snel, en laat je overtuigen door onze service!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *