Dit moet een creatief bedrijf op kantoor hebben staan

Wil je als creatief bedrijf iedere dag het beste uit de werkdag halen? Dan komt daar ook het nodige apparatuur bij kijken. Wil je weten wat jij als creatief bedrijf allemaal kantoor moet hebben? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees alles wat een creatief bedrijf nodig heeft.

Een goede printer

Print je zelf de flyers, brochures en posters die je als creatief bedrijf maakt? Dan is het belangrijk om te investeren in een goede printer. Een goede printer biedt topkwaliteit en is eenvoudig om mee te werken. Kies voor een A3 kleuren laserprinter. Laser is extra snel en hier is geen inkt voor nodig. Zo voorkom je dat je cartridges moet bijvullen of dat de inkt tijdens een project op is. Een A3 kleuren laserprinter is ook ideaal vanwege het groot formaat dat geprint kan worden. Zo kun je op kantoor posters printen.

Beamer of smartscherm

Als creatief team is het belangrijk dat je samen kunt brainstormen en de koppen bij elkaar kunt steken. Het is ook belangrijk dat jullie ideeën goed gedeeld kunnen worden. Zorg er daarom voor dat je in de vergaderruimte een smartscherm hebt hangen of gebruik kunt maken van een beamer. Zo kun je tijdens overleg of een brainstormsessie alle ideeën direct projecteren. Visualisatie is een belangrijk tijdens het creatieve project.

Snelle laadpunten

Werken jullie veel digitaal? Dan is het cruciaal dat je genoeg batterij vermogen hebt om te werken waar je maar wilt. Investeer in een aantal snelle laadpunten voor jouw bedrijf. Hier kunnen telefoons, tablets en laptops extra snel laden.

Een goed koffiezetapparaat

Het creatieve proces is een uniek proces. Deze komt pas echt goed op gang wanneer je goed in je vel zit. Geef het creatieve proces direct al een boost met een goede kop koffie. Ook wanneer je aan het einde van de dag nog een project moet afronden, is een goede kop koffie een belangrijk onderdeel van het slagen. Investeer in een echt espresso apparaat met verse bonen. Zo hoeft niemand de deur uit om koffie te halen en geniet je van de beste werkprestaties.

Geef jouw creatieve werkplek ook een boost met bovenstaande apparaten. Investeer in een goede printer en houd tijd over! Zorg ook voor de snelste laadplekken op kantoor en vergeet ook niet dat een goede bak koffie soms het halve werk is.