Dit zijn de lekkernijen die je moet proberen! 

Ben jij iemand die altijd de lekkerste en gekste dingen probeert op het gebied van eten? Van gerechten uit alle streken van de continenten op deze aardkloot? Dan snappen wij heel goed! Wie is er nou niet dol op eten. Niks is leuker dan compleet versteld staan van allerlei smaaksensaties die op je tong dansen. Van zoetigheid en pittig eten tot aan gezonde snacks, in deze blog behandelen we een aantal lekkernijen die je moet proberen! 

Chocoladevariaties 

Chocolade, wie houdt er nou niet van. Deze categorie staat daarom ook hoog in het vaandel voor ons als het gaat om lekkernijen. Chocolade is namelijk super veelzijdig, je kan er ontzettend veel mee! Helaas zijn de meeste chocoladeproducten dikke calorieën bommen, maar dat moet niet ten koste gaan van de smaak. Een cheatday af en toe moet kunnen. Zeker met Paasdagen in het vooruitzicht moet er goede chocolade voorbereiding worden gedaan. Hierbij een lijstje met producten die het proberen waard zijn: 

Paaseitjes: met de Paasdagen in het vooruitzicht zijn dit de lekkernijen die je in huis moet hebben. Tegenwoordig zijn er allerlei nieuwe smaken op de markt gebracht. Denk maar aan eitjes met Baileys-, Likeur 43-, Limoncello- en boswandelingsmaak. Daar heb je vast nooit van gehoord! Wil je paaseitjes kopen? Dan adviseren we je om naar Tres Bien te gaan. Zij zijn tot deze uitdagende smaken gekomen. Verder kan je bij Tres Bien ook de lekkerste noten, superfoods en bonbons bestellen. 

Vijgen en dadels: dé gezonde snack 

Ben je allergisch voor chocolade, wil je letten op de lijn of word je gewoon kotsmisselijk als je er te veel van eet? Dan adviseren we je om vijgen en dadels te eten! Vijgen en dadels zijn de snoepjes die onze moedernatuur zelf gecreëerd heeft! Deze kleverige ovale steenvrucht is ontzettend zoet en bevatten veel vezels, mineralen en vitamines! Bijna overal zijn deze lekkernijen te koop. Dus absoluut de moeite waard om een keer een zakje mee te nemen in plaatst van een zak chips of een chocoladereep.  

Airfryer pareltjes 

Tot slot is er een van de beste uitvindingen van het laatste decennium op de markt gebracht. Dat is natuurlijk de airfryer! Op hete lucht basis kun je de lekkerste snacks maken, zonder dus extra olie of vet te gebruiken! Van vega-kroketten tot aan biefstuk zijn allemaal te bereiden in de airfryer en zelfs gezonde chips! Haal verschillende soorten groentjes naar keuze van de markt of uit de supermarkt, snij deze in dunne stukjes en bestrooi deze met de heerlijkste kruiden. Plaats het in de airfryer, wacht een paar minuten en daarna is het genieten geblazen!