Dyson V11 aanbieding: een echte Hercules

De Dyson V11 aanbieding is een Hercules onder de stofzuigers door in ieder aspect te excelleren. Met de supersterke motor kon je al tot 60 minuten draaien. Nu is dat ongelimiteerd! Want de Dyson V11 aanbieding kan met extra accu worden geleverd. De accu’s kun je afwisselend opladen. Heel handig bij bijvoorbeeld een groot kantoor. De extra accu is alleen inbegrepen bij het V11 Absolute Extra Pro model. Bij ieder model van de Dyson V11 aanbieding is de zuigkracht volautomatisch. Dit alleen al voorkomt dat de accu te snel leeg raakt. Op het LCD paneel van de steel kun je zien wat de resterende accutijd is.

Een ander excellent punt is de bekende cycloon techniek van Dyson. Die heeft bij de V11 een dubbele lading aan cyclonen gekregen. Dit maakt de Dyson V11 aanbieding nog geschikter voor extra zware klussen. Heel handig binnen een bedrijf waar twee professionals aan het werk zijn. Die kunnen elkaar makkelijk afwisselen zonder dat daar een tweede dure stofzuiger aan te pas komt. Dit maakt deze Hercules niet alleen nog krachtiger maar ook extra slim.

Vergelijk de Dyson V11 aanbiedingen

Met de dubbele reeks cyclonen van de Dyson V11 aanbieding kun  je het vuil nu nog beter uit de lucht laten slingeren. Ook de oorspronkelijke toolset aan hulpstukken bij de Dyson V11 is verder ontwikkeld. Daarbij is de zuigmond van een Dyson V11 aanbieding voorzien van sensoren die de ondergrond herkennen. De zuigmond past zich hier vervolgens op aan. Zo hoef je nooit meer handmatig de zuigkracht te veranderen. Welke stand de stofzuiger gebruikt, lees je weer af op het LCD-paneel.

Andere modellen van een Dyson V11 aanbieding

Dyson heeft aan de bekende Animal en Parquet modellen van de V8 en V10 de speciale Torque Drive toegevoegd. Standaard geleverd met kierenzuiger, gemotoriseerde miniborstel en combinatie-accessoire. Kenmerkend is de combiborstel om zowel harde als zachte vloeren ultra schoon krijgen.