Een bedrijf dat je sloopauto van je over koopt

Bent u eigenaar van een sloopauto (auto die door een ongeval zware of onherstelbare schade heeft opgelopen)? Denk dan niet meteen dat u er niets meer mee kan aanvangen, want gelukkig is er een bedrijf dat u hier bij kan helpen. Op deze manier heeft u er vast en zeker baat bij! 

Hoe werkt het? 

Bent u eigenaar van een total-loss auto, dan kunt u hier zeker bij een professional terecht. Zij zijn namelijk een bedrijf dat dit soort sloopauto’s ophaalt. 

Het beschikken over een team van schade-experts. Zij kunnen, dankzij hun deskundige ervaring, voorstellen doen of overleggen met u wat de beste toekomst voor uw auto zou zijn. Zo is het mogelijk dat uw auto nog bruikbaar is en dan is er de mogelijkheid om deze uit te exporteren naar een ander land en hem zo nog een nieuw leven te geven. Indien uw voertuig helemaal onbruikbaar is, dan zal er alleen maar gewerkt worden met de metalen die in uw auto verwekt zitten. Deze zullen dan versmolten of gerecycleerd worden en later zal men ze hergebruiken voor nieuwe doeleinden. 

Voordelen 

Uw auto aan dit schadebedrijf verkopen heeft heel wat voordelen. Het is namelijk zo dat zij, in tegenstelling tot andere sloperijen, een vergoeding geven voor uw voertuig. Zo heeft u weer een bepaald bedrag in handen om te investeren in een nieuw voertuig. Voor het verplaatsen van de auto hoeft u zich ook geen zorgen te maken. U kunt de sloopauto namelijk laten ophalen. Het bedrijf komt hem zelf takelen. U hoeft maar te bellen en het kan worden geregeld.

Nog een voordeel. Het maakt niet uit waar u zich in het land bevindt. Sloopauto verkopen Breda staat u bij in Brabant, maar ook in Drenthe, Utrecht of Noord- of Zuid-Holland kunt u cash voor uw auto ontvangen. 

Staat de auto ergens op een parking of plaats waar hij niet te lang mag staan? Of wilt u er gewoon zo snel mogelijk van af? Geen probleem. Een belletje en de professional in sloopauto’s opkopen en ophalen staat in overleg binnen no time voor uw deur. 

Vragen? 

Zit u na het lezen van dit artikel nog met vragen, aarzel dan zeker niet om een kijkje te nemen op de website of neem telefonisch contact op. Indien uw voor het laatste kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over wanneer u kan bellen. Ze zijn namelijk 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar! Ideaal, toch? 

Wilt u nog meer lezen over het verkopen van uw auto? Lees dan verder op deze website.