Een bedrijf in bevestigingstechniek: ideaal voor jouw productieproces!

Ben je al bekend met Batenburg Bevestigingstechniek? Batenburg levert componenten voor DIN-ISO-bevestigingsmiddelen, C-delen en specifieke specialisaties voor klanten! Voornamelijk wordt er gewerkt voor klanten in de discrete industrie, met als oogmerk de kunststof- en plaatwerk industrie, de apparaten- en machinebouw en automotive. Batenburg techniek biedt een compleet rendement aan zijn klanten en neemt dankzij eersteklas kwaliteitsbeheer zorgen uit handen. Ben je op zoek naar leveranciersreductie? Dan ben je bij Batenburg bevestigingstechniek aan het juiste adres!

Wereldwijde inkoopnetwerk van Batenburg bevestigingstechniek

Niet in problemen denken, maar in oplossingen! Met deze denkwijze staat Batenburg bevestigingstechniek dicht bij zijn klanten. De ruim 80-jaar ervaring van dit bedrijf vind je terug in de langdurige en vertrouwelijke relatie met zijn klanten. Voor oplossingen die niet haalbaal lijken zet Batenburg bevestigingstechniek zich in, door een extra tandje bij te zetten. Bevestigingstechniekinnovaties worden gecreëerd door samen aan de ontwerptafel te gaan zitten. Door het wereldwijde inkoopnetwerk van dit bedrijf bieden ze producten van hoogwaardige kwaliteit. Ben je benieuwd welke leveranciers Batenburg bevestigingstechniek heeft? Klik dan hier om de selectie leveranciers van Batenburg te bekijken. Hierdoor kan het bedrijf een uitstekende prijs-kwaliteit- en levering verhouding bieden.

Producten & Diensten van Batenburg bevestigingstechniek

Batenburg bevestigingstechniek is van oorsprong vertrouwd met het verbinden van elektromechanische techniek, industriële processen, (besturing-) software en slimme producten. Het bedrijf is gespecialiseerd in mechatronica, energietechniek, bevestigingstechniek en industriële elektronica. Een verbinding tussen de vraag van klanten en de nieuwste technieken is door Batenburg bevestigingstechniek zo gemaakt. Diensten die geleverd worden zijn engineeringsondersteuning, kwaliteit en logistiek. Producten die ze leveren voldoen aan internationale normen als DIN en ISO. Producten van Batenburg bevestigingstechniek ondergaan een nauwkeurig keuringsproces.

Andere producten van dit bedrijf zijn:

  • bevestigers voor dunne platen en kunststof
  • schroefdraadborging
  • draaidelen
  • stansdelen
  • samengestelde producten
  • specials volgens tekening
  • kunststof artikelen
  • C-delen
  • Blindklinkmoeren

Zoek je een betrouwbare ondersteuning bij je productieproces? Dan heeft Batenburg bevestigingstechniek de oplossing voor je. Het bedrijf is gespecialiseerd en ISO 9001:2015 gecertificeerd. Kwaliteit staat hoog aangeschreven bij Batenburg bevestigingstechniek. Denk je dat zij iets in jouw productieproces kunnen betekenen? Schroom dan niet om je hier eens in te verdiepen en durf dingen uit te besteden.