Een bedrijf waar je engineering en assemblage kunt uitbesteden

Ontwikkeling, innovatie en het toepassen van deze zaken voor electronica componenten, zijn zaken waar men zich bij Batenburg Mechatronics op richt. De smart industrie vraagt niet alleen om nieuwe ontwikkelingen, maar ook om goede oplossingen voor onderhoud of technische vraagstukken. Het koppelen van kennis en techniek maken dit werk heel specialistisch, om innovaties op een slimme manier toe te kunnen passen in de industrie. Bij Batenburg Mechatronics worden de wensen van de klant uitgewerkt en uitgevoerd met behulp van hoogwaardige software, zodat er een enorm kwalitatief goed werkend product afgeleverd wordt. Engineering en assemblage zijn daar belangrijke elementen. 

Specialisme voor de toekomst 

Apparatenbouw, industriële machinebouw en oplossingen zijn de technische kanten van Batenburg Mechatronics. Bij de apparatenbouw kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan behuizingen van computerkasten, zekeringhouders of bedieningspanelen, voor alle industrieën of het nu voor de landbouw- of ziekenhuisindustrie is. Industriële pc’s die bestand moeten zijn tegen vuile omgevingen of schokken worden door de specialisten van Batenburg geleverd. Een ander voorbeeld uit het grote assortiment is het produceren van sensoren. Sensoren die licht , druk, beweging, positionering en bijvoorbeeld kracht meten kunnen uniek worden ontwikkeld en geleverd voor de klant, voor elke gewenste sector waar er vraag is. 

Industriële machinebouw is een ander indrukwekkend onderdeel van Batenburg Mechatronics. Computers, kranen, schepen, heftrucks, draagbare radiografische bedieningen, technisch specialiste oplossingen worden er hier uitgewerkt en geproduceerd. Aan een joystick op de kraan bij een afvalverwerking worden andere eisen gesteld dan aan een die op een booreiland wordt gebruikt. Het heavy duty materiaal voor serieus industrieel werk wordt op maat geleverd. Alle technische componenten zijn vaak in voorraad maar er worden ook specialistische oplossingen bedacht om aan de technische vragen van een klant te kunnen voldoen. Meten en kalibreren en fabricage van meetapparatuur, zijn onderdelen waar Batenburg Mechatronics ook in is gespecialiseerd. 

De toekomst dichterbij 

Bij Batenburg Mechatronics wordt gewerkt aan specialistische oplossingen voor technische uitdagingen. De grote ervaring met technische componenten en de aanwezigheid van vakmensen zorgen ervoor dat de klant zo goed mogelijk wordt voorzien van een goed werkend technisch hoogwaardig product.