Een GPS tracker in de auto?

Een GPS tracker is een ideale oplossing voor grote bedrijven die graag hun wagenpark beter zouden willen beheren. De GPS tracker van cartracker.nl kan jou als ondernemer zijnde helpen een hoop kosten te besparen door het slim inzetten van auto’s en het rijgedrag van de medewerkers in de gaten te houden. Hierover lees je verderop in dit artikel meer.
 

GPS tracker

De Decos Cartracker geeft continue inzicht in waar alle auto’s van je medewerkers zich bevinden. Het systeem wordt elke 5 seconden ververst zodat de gegevens altijd accuraat zijn. De track en trace functie zorgt ervoor dat je altijd precies kunt zien waar de voertuigen zich bevinden, maar het systeem biedt meerdere functies. Zo is er ook de kilometerregistratie functie. In vergelijking met een geschreven kilometerregistratie kun je een hoop tijd besparen met een geautomatiseerd systeem. Voor de belasting is het wel belangrijk dat het systeem een keurmerk heeft en dat het dit kilometerregistratiesysteem. De cartracker van Decos is gecertificeerd met het Keurmerk RitRegistratieSystemen.
 

Inzicht in rijgedrag

Zoals eerder beschreven geeft de GPS tracker inzicht in het rijgedrag van je werknemers. Er worden allerlei berekeningen gemaakt, denk hierbij aan het remgedrag, de maximale snelheid en de acceleratiesnelheid. Deze worden allemaal geanalyseerd door het systeem en hier komt een rapportcijfer uit. Aan de hand van dit cijfer kun je kijken hoe je werknemers rijden, rijden ze heel milieuonvriendelijk? Dan kun je ze hier op aanspreken en vragen of ze hun rijgedrag aan willen passen. Dit is beter voor het milieu, maar het bespaard ook nog eens kosten.
 

Voordelen

De grootste voordelen aan de Decos cartracker zijn:

  • Actuele en accurate tracking
  • Inzicht in rijgedrag
  • Kostenbesparend
  • Keurmerk Belastingdienst
  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *