Een hottub voor jouw feestje

“Chillen, chillen, chillen in het bubbelbad…” Wie kent de oude hit van Def P. en de beatbusters nog? Een bubbelbad is zeker leuk, maar een hottub is naar onze bescheiden mening nog leuker! Waarom jij er één wilt hebben? Lees maar verder, dan weet je waarom.

Natuurlijk ontspannen doe je met een hottub

Je kunt pas echt goed ontspannen met een hottub. Een hottub is grotendeels gemaakt van hout, waardoor deze naadloos kan integreren met jouw tuinontwerp. De robuuste look van hout past in veel verschillende soorten tuinen. Bovendien worden deze hottubs ook houtgestookt. Stel je voor: het enige wat je hoort terwijl je buiten in het warme water ligt te genieten, is het knapperende vuurtje wat de hottub warm houdt.Hiermee beleef je dus echt die authentieke wellness-beleving. Je hebt hottubs in verschillende afmetingen en prijsklassen. Een hottub kopen doe je bij Elite Wellness.

Een hottub: the heart of the party

Een hottub is en blijft een luxeartikel. Niet iedereen heeft of kan er zomaar eentje in zijn achtertuin zetten en daarom is hottub iets wat je niet bij veel mensen tegen zult komen. Ben jij wel in het bezit van een hottub? Dan kun je hier eindeloos vrienden en familie in entertainen. Laat hen genieten van het warme water terwijl je hapjes en drankjes serveert. Je zult zien dat veel gasten graag gebruik maken van de hottub! Hierdoor wordt jouw hottub niet alleen de eyecatcher van de tuin, maar ook het bubbelend hart van het feestje.

Een hottub op maat: betaalbare luxe

Er zijn verschillende soorten hottubs. Je kunt kiezen uit een hottub met binnen- en buitenkachel. Een buitenkachel is over het algemeen sfeervoller, en een binnenkachel verwarmt de kachel langer. Je kunt er ook voor kiezen om jouw hottub in te laten bouwen. Met een gewone hottub kun je prima bubbelen. Je kunt deze natuurlijk ook uitbreiden met massagejets. Alles is mogelijk! Aan elke aanpassing hangt uiteraard wel een prijskaartje, maar gelukkig zijn hottubs tegenwoordig veel betaalbaarder. Je hebt jouw eigen hottub al vanaf €2090,-. Houd er wel rekening mee dat een hottub ook enig onderhoud nodig heeft om gesmeerd te blijven lopen. Hoe vaak dat is, hangt af van hoe vaak je er gebruik van maakt. Over het algemeen hoef je maar een paar keer per jaar ‘groot’ onderhoud te doen. Klein onderhoud zoals het reinigen van het water en de zitkuip pas je aan op je gebruik. Zo wordt het gebruik van een hottub elke keer weer een feestje!