Een praktisch bedrijf voor het huren van een puincontainer

We gaan langzaam richting de zomer. Er is droger weer op komst en de temperaturen worden weer wat hoger. Vaak is dit ook de start van veel verbouwingen van huis en tuin. In de winter verbouwen is niet ideaal door het koude en natte weer. Mocht je deze zomer dus een verbouwing op de planning hebben staan, dan is het slim om een puincontainer te huren. Dat scheelt namelijk een hoop zorgen. 

Altijd meer afval dan gedacht 

Tijdens een verbouwing is de kans groot dat je met een hoop afval komt te zitten. Wanneer je aan een klus begint, denk je dat de hoeveelheid afval wel mee zal gaan vallen. Toch kan dat flink tegen vallen want je hebt vaker meer afval dan minder afval. Om gemakkelijk van al het afval af te raken, kun je een afvalcontainer huren. Wanneer je bijvoorbeeld een muur gaat wegbreken, een oude keuken weg haalt of een tuinhuis met de grond gelijk maakt, is het slim om een of meer bouwcontainers te huren waar al het puin in kan. 

Het huren van een puincontainer zorgt er voor dat je niet continu naar de milieustraat moet rijden om van je afval af te komen. Al het afval wat vrij komt bij je verbouwing, doe je in de container voor op de stoep. 

Niet alleen voor bedrijven 

Het huren van een puincontainer is niet alleen voor bedrijven, ook particulieren kunnen gewoon een container huren en dat is heel eenvoudig. Via de website geef je aan welke container je wil huren en wat de grootte moet zijn. Er bestaat verschillende containers voor verschillende afvalstromen. Wanneer je een muur wegbreekt, heb je veel puin wat in een puincontainer kan. Wanneer je bij een verbouwing van de tuin met veel groenafval komt te zitten, kun je hiervoor ook een speciale container huren. De container wordt altijd de volgende werkdag geleverd op je adres. Zo kun je meteen aan de slag. 

Wanneer je de container hebt gevuld, wordt hij netje opgehaald. Ga je binnenkort verbouwen, huur dan zeker een container. Zo begin je zonder zorgen aan de verbouwing. 

Op Amfibisch Wonen lees je meer tips voor het klussen en verbouwen in en om je huis.