Een vaste plek voor je herinneringen: Fotolijst.nl!

Hoe vol je muur ook al hangt met foto’s of hoeveel je er daar een plekje wilt geven, je weet dat alleen de prachtigste plaatjes mooi genoeg zijn. Je wilt dan ook dat deze afbeeldingen er echt uitspringen. En in die behoefte kan Fotolijst.nl ruimschoots voorzien! In deze winkel vind je vele verschillende soorten frames terug van uiiteenlopende materialen, zodat je foto’s altijd de juiste en passende uitstraling meekrijgen. Zo kun je het verhaal van deze herinnering nog beter vertellen. Of nog beter; het verhaal vertelt zichzelf!

Je kunt de lijsten op ieder gewenst formaat bestellen. Fotolijst.nl heeft een eigen lijstenmakerij waar alle lijsten ambachtelijk en met de hand worden geproduceerd. Dat maakt ieder fotoframe uniek en persoonlijk; een perfecte match tussen de foto en de lijst. En met de achtergrond, uiteraard. Boven je bank in je woonkamer, op het bureau van je kantoor, alles is mogelijk. Jouw wensen staan centraal bij Fotolijst.nl. Je favoriete herinneringen komen met deze schitterende lijsten helemaal tot leven!

Diverse lijsten

Niet alleen het formaat van de lijst is bij Fotolijst.nl op de wens van de klant toe te spitsen. Ook de kleur en het materiaal kan worden uitgekozen om een prachtig samenspel te creëren. Herinneringen die echt aandacht verdienen kunnen worden verfraaid met een prachtig passepartout. Ook deze is in vele verschillende kleuren en maten beschikbaar.

En is de introductie aan de wereld van je eigen kind, neefje of nichtje nou iets waar je altijd aan herinnerd wilt worden? Dan vormen de speciale lijsten voor geboortekaartjes de ideale presentatie! Kies de kleur en het model dat het beste bij deze pasgeborene past.

Om meerdere foto’s bij elkaar te brengen op een unieke manier, zijn collagelijsten een echte aanrader. Deze zijn asymmetrisch en hebben vakjes met verschillende groottes. Je wordt dus aangespoord om creatief te zijn en de afbeeldingen zo aan te passen dat ze perfect ingelijst kunnen worden. De mogelijkheden bij Fotolijst.nl zijn eindeloos!