Een website laten maken, dat kan bij SiteToGo! Al meer dan 15 jaar is SiteToGo gespecialiseerd in het maken van websites voor onder andere zzp’ers, MKB bedrijven en diverse landelijke organisaties. Het team bestaat voornamelijk uit online marketeers, die u op weg helpen naar een professionele website die makkelijk vindbaar is op Google.

Website laten maken met onze techniek

Zoals boven genoemd bezit het team van SiteToGo over de benodigde kennis van online marketing, waardoor wij u naar een hoge positie kunnen helpen in Google. Zo creëren wij een website voor u die aantrekkelijk oogt voor de bezoeker, plus, een slimme indeling van de pagina. Een goede, tactische indeling dient er namelijk niet alleen voor dat de lezer daadwerkelijk de tekst leest, tevens zorgt het ervoor dat de bezoeker de website nauwkeurig verkent om zijn/haar wens uiteindelijk te verwezenlijken. Een gerealiseerde droom van de bezoeker is weer een potentiële klant.

Variatie

Naast het laten maken van websites biedt SiteToGo meer variatie. Niet alleen richten wij ons op het designen van websites, ook ontwerpt SiteToGo allerlei logo’s en drukwerken. Dus mocht u toevallig op zoek zijn naar een logo designer, dan bevindt u zich op het juiste adres. Bovendien kunt u bij SiteToGo visitekaartjes verkrijgen voor uw organisatie indien nodig.

Webshops

Tegenover de standaard, informele websites staan natuurlijk de webshops. Een webshop bevat vaak ietwat minder informatie ten opzichte van de doorsnee website. In plaats van deze informatie plaatst de webshop juist foto’s van de producten die zij verkopen met de daarbij behorende maten, functies, en dergelijke. Alle producten zijn verdeeld in diverse categorieën, zodat het voor de klant eenvoudiger is om het desbetreffende product op te zoeken. Ons team van online marketeers helpt u graag bij het opstellen van een online webshop. Onze websites en webshops bouwen wij met WordPress. Dit betekent voor u dat – indien u bijvoorbeeld iets wilt wijzigen – dit gemakkelijk kunt doen, zonder enige poespas.

Mogelijkheden

Bent u na het lezen benieuwd naar de verdere mogelijkheden van SiteToGo? Neem dan gerust verder een kijkje op de website. SiteToGo biedt namelijk naast het basispakket van €995,- óók een pro pakket (ter waarde van €1895,-) met meerdere voordelen, zoals extra begeleiding en bepaalde effecten voor uw website.

 

Mocht u interesse hebben en nieuwsgierig zijn naar onze kwaliteit websites, bekijk dan hier onze website.