Geen huis woont fijner dan het jouwe!

En om daar volledig zeker van te zijn, kun je maar beter de touwtjes in handen nemen. Natuurlijk ga je verschillende makelaars bij langs om een woning te vinden die geheel aan jouw wensen voldoet. Maar waarom zou je als je ideale woning ook speciaal voor jou gebouwd kan worden?

Maak kennis met Groothuisbouw, een in woningbouw gespecialiseerd bedrijf uit Emmeloord. Al meer dan twintig jaar realiseren ze de prachtigste huizen door heel Nederland. En dat ook nog eens in alle soorten en maten! Door de jaren heen zijn door Groothuisbouw boerderijen, herenhuizen en villa’s uit de grond gestampt. Altijd met volledige klanttevredenheid en binnen de gestelde tijd.

Weet je inmiddels al hoe jouw droomstek eruit moet komen te zijn? Geef dan je wensen door aan Groothuisbouw en je fantasieën worden werkelijkheid! Nog even en je woont op een plek waar je met recht trots op mag zijn. Een woning waarin je je helemaal thuis voelt!

Gebouwd door Groothuisbouw, samengesteld door jou!

Dat lees je goed, jij maakt de dienst uit over het uiterlijk van je nieuwe huis. Op de website van Groothuisbouw stel je alle facetten van je huis samen, van type, soort, uitvoering en afmetingen tot indeling, opties, heipalen en de uiteindelijke offerte. Je bepaalt zelfs de details, zoals de aanbouw van een serre, balkon of dakkapel. Je eigen huis ontwerpen wordt heel letterlijk genomen!

Bovendien zet Groothuisbouw zich in voor gasloos bouwen, een concept dat in 2020 de standaard zal zijn. Dit wil zeggen dat woningen vanaf dan volledig op elektriciteit draaien. Dit bespaart het milieu, jouw portemonnee en de woningwaarde van je nieuwe huis. Is duurzaam wonen iets dat je aanspreekt? Doorloop dan de stappen voor het ontwerp van je eigen huis en voor je het weet heb je een nieuw dak boven je hoofd. Eentje dat je zelf ontworpen hebt.