Geheel online vanuit een luie stoel een occasion kopen?

De meeste mensen hebben internet waardoor het kopen van goederen online ook totaal ingeburgerd is. Maar het kopen van een nieuwe of tweedehands auto op internet is iets nieuws! Toch kunt u, anno 2019, ook een occasion kopen via internet. Neem eens een kijkje op de website van Bynco.com. Wij bieden via onze website de mooiste occasions aan en u kunt zo, vanuit uw luie stoel deze mooie occasions kopen. De occasions die op onze website te koop worden aangeboden zijn door ons geheel gescreend en nagekeken en voldoen aan alle eisen die op onze website vernoemd staan en waarmee wij onze service hoog houden.

Bij Bynco.Com kunt u de mooiste occasions kopen, maar wel op een andere, moderne manier!

Bij Bynco.com kunt u de mooiste occasion kopen, maar niet op de reguliere manier. Wij hebben geen showroom waar u even langs kunt komen. Wij bieden onze occasions aan in onze webshop. Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat online een occasion kopen iets is dat u niet alle dagen doet en daarom kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze experts die “gewoon” bereikbaar zijn. Wij leggen u graag uit waarom het kopen van een occasion het beste online via Bynco gedaan kan worden.

Wat biedt Bynco.com meer?

Allereerst proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de occasions die wij aanbieden. Dit doen we door zoveel mogelijk foto’s op onze website te plaatsen. Ook van krassen of deukjes vind u de foto’s online. Mocht u interesse hebben en wilt u één van onze occasions kopen en daarom meer foto’s zien, dan kunt u die altijd bij ons opvragen. Wij willen graag tevreden klanten en maken dan ook duidelijke afspraken. Wij zijn transparant en eerlijk over de gereden kilometers en van elke occasion is een Carfax rapport te downloaden.

Hoe kunt u een occasion kopen op een moderne manier bij Bynco.com?

Een occasion kopen bij Bynco.com is zeer eenvoudig. Wanneer u een occasion heeft gevonden die naar uw zin is dan gaat u eenvoudig naar “bestellen” en vult hier alle gegevens in die worden gevraagd. Eigenlijk gaat het net zo eenvoudig als wanneer u andere goederen online besteld. U geeft aan wanneer u de auto thuis wilt hebben en wij leveren op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip de auto netjes bij u af voor de deur. U kunt in de bestel procedure aangeven of u bij aanschaf of bij aflevering betaald. Wanneer u bij uw bestelling direct betaald, dan komt het geld op een derdenrekening tot het tijdstip van aflevering bij u thuis heeft plaatsgevonden. Wanneer de proefrit (van 14 dagen) bevalt schrijven we de auto direct op uw naam. Het enige dat u hoeft te doen is de verzekering te regelen.

De garantie van Bynco.com

Bynco.com geeft altijd een proefperiode van 14 dagen of 200 km. Wanneer de occasion u toch niet bevalt kunt u deze binnen deze termijn terug leveren. U ontvangt dan van ons uw hele aankoopbedrag terug. Ook heeft uw auto altijd minimaal 180 dagen Bynco garantie. Dus mocht de occasion toch mankementen vertonen dan lossen wij die op!