Goedkoop en veilig geld lenen doe je bij Leningen.nl

Leningen.nl is dé expert in geldleningen. Of je nu je woning wilt verbouwen, de voorwaarden van je huidige lening wilt verbeteren, extra financiële ruimte zoekt of een auto wilt kopen, bij leningen.nl vind je de voordeligste lening die bij jouw doel past. Geld lenen kost geld, dat weet iedereen. Je betaald rente over het bedrag dat je leent. Juist daarom is het verstandig om je eerst te verdiepen in de verschillende leenvormen die er zijn. Kijk maar eens op leningen.nl goedkoop lenen. Daar bieden ze de volgende leningen aan:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend krediet
  • Groene lening

Een persoonlijke lening afsluiten

Wanneer je eenmalig een bepaald bedrag nodig hebt voor bijvoorbeeld het kopen van een auto of motor dan kun je het beste kiezen voor een persoonlijke lening. Sluit je een persoonlijke lening af voor het verbouwen van je koophuis, dan kun je gebruik maken van belastingvoordeel. Een persoonlijke lening geeft je zekerheid. De rente staat vast en ook de looptijd is al bepaald. Je weet dus precies waar je financieel aan toe bent. Het bedrag van een persoonlijke lening ligt over het algemeen tussen de 5000 euro en de 75000 euro.

Waarom kiezen voor een doorlopend krediet?

Wanneer je het prettig vindt om wat geld achter de hand te hebben voor onverwachte uitgaven dan is een doorlopend krediet een goede lening voor jou. Je spreekt met de kredietverstrekker een zogenoemd kredietlimiet af. Tot de afgesproken limiet kun je te allen tijde geld opnemen. Maar pas op het moment dat je geld opneemt start het terugbetalen en de rente over het opgenomen bedrag.  Je hoeft overigens niet het gehele krediet in één keer op te nemen, je kunt ook alleen een gedeelte gebruiken. Je betaald minimaal 2 procent van het opgenomen bedrag maandelijks terug. De terugbetaling bestaat uit een deel rente en een deel aflossing. De rente van een doorlopend krediet is variabel maar meestal wel lager dan de rente van een persoonlijke lening.

Wel eens gehoord van een groene lening?

Het doel van een groene lening is verduurzamen. Verduurzamen kan door bijvoorbeeld een warmtepomp te kopen, zonnepanelen te laten plaatsen of te kiezen voor woning isolatie. Deze investeringen kosten geld, maar leveren ook geld op door besparing van energie. De groene lening is bedoeld voor mensen die graag investeren in verduurzaming maar niet het geld op de spaarrekening hebben staan om dit zelf te bekostigen. Verder lijkt deze lening in zijn algemeenheid het meeste op de persoonlijke lening. Alleen de rentepercentages kunnen afwijken.