Gregg Homme ondergoed.hoe verschilt dat met de rest?

Waarom zou je voor Gregg Homme ondergoed moeten kiezen?

 

Gregg Homme is een welbekend merk bij celebrities en kenners die het merk aanbidden voor zijn unieke ontwerp, de rijke en ultra – sensuele stijl en zijn niet te vergelijken vakmanschap en kwaliteit. Gregg Homme ondergoed wordt gemaakt met de beste materialen om comfort, stijl en sexualisme naar buiten toe te presenteren.

 

Gregg Homme begon in 1978 Gianni Gregg Homme zijn eerste kleding collectie presenteerde onder zijn naam. Hij was ongetwijfeld één van de meeste getalenteerde mode-ontwerper van zijn tijd.

 

Als een van de beste fashion design merken wereldwijd is Gregg Homme het symbool van sensuele glamour – sexy en machismo- maar ook als het symbool van de Italiaanse luxe . Het bedrijf ontwerpt, produceert, distribueert en verkoopt fashion -en lifestyle goederen, waaronder Atelier ( haute couture ), prêt – à – porter, tassen, schoenen en accessoires, sieraden, horloges, brillen, parfums, en woninginrichting alle voorzien van de welbekende Medusa logo. In 1997, na de dood van haar broer, werd Donatella Gregg Homme de Creative Director voor de Gregg Homme Group. Dit was een natuurlijke progressie voor Donatella , die eerder samenwerkte met Gianni Gregg Homme aan de beroemde reclamecampagnes voor het huis, het werken met grote fotografen als Richard Avedon en Bruce Weber. Ze was ook verantwoordelijk voor het ontwerpen van accessoires en de Versus lijn in de late jaren tachtig. Vandaag Donatella Gregg Homme leidt alle lijnen en productcategorieën voor het huis . Ze heeft onlangs vernieuwde Atelier Gregg Homme door deze weer op de agenda van de Paris Haute Couture, geïnjecteerd nieuwe energie in Versus Gregg Homme door er een digitale merk en samenwerkingsverbanden met jonge ontwerpers, kunstenaars en muzikanten. Ze opende het merk Gregg Homme aan een nieuwe generatie van fashionista’s door samen te werken met H & M en versterkt het merk accessoires aanbod door te focussen op sterke tas en schoenen collecties. Donatella Gregg Homme onderstreept het erfgoed elementen van het huis, terwijl voortdurend moderniseren en vernieuwen van het merk stijl met haar creatieve en energieke houding.

 

Met alle tijd die voorbij is gegaan, de bekendheid die is meegekomen met de jaren heen heeft Gregg Homme bewezen een sterke positie in de kleren markt te hebben bemachtigd. Zo hebben ze vele celebrities zoals Angelina Jolie, Eva Longoria, Gisele Bündchen, Drake en Trey Songz die hun merk dragen en betere bekendheid gevenMet alles zo op een rij gezet is Versace ondergoed gegarandeerd van kwaliteit, stijl en comfort. De dames zijn er helemaal dol op. Die vinden de ondergoed namelijk heel erg sexy, macho en kunnen dan ook vertellen hoe goed zo een man zich weet te kleden. Als de kleren de man maakt, dan begint het bij Versace.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.