Havep werkkleding en wat je erover wilt weten

Wanneer jij in omstandigheden werkt die nog weleens gevaarlijk kunnen worden zonder de juiste bescherming, dan kan het dat je een kwalitatieve werk jas nodig hebt. Een merk waar je dan al snel naar kijkt is Havep. Havep biedt allemaal verschillende soorten werkkleding, maar wij zullen ons verdiepen in de werk jas.

Het merk Havep

Het belangrijkste bij het merk Havep is dat hun kleding voldoende beschermt. Dit is dan ook de reden dat ze voldoen aan de meeste actuele ISO- en EN-normen. Zo hebben ze jassen die uitermate goed beschermen tegen de koud, maar ook die je goed zichtbaar maken of die je beschermen tegen chemicaliën.
En als een bedrijf dat al 150 jaar bestaat hebben ze genoeg ervaring opgedaan om voor elke werksituatie passende werkkleding te hebben. Ook voor jou moet er dus iets bijzitten.

 

De keuze in werkjassen bij online zoeken

Diverse gespecialiseerde winkels verkopen ook het merk Havep, specifiek werkjassen van het merk in ieder geval. En hier heb je de keuze tussen enkele soorten jassen.
Zo heb je de korte jas gemaakt van 100% katoen, maar er zijn ook langere werkjassen, zogeheten parajumpers, voor wanneer jouw baan dit vereist.
Wanneer je buiten werkt of in een koude omgeving zijn er ook fleece jassen die je goed warm zullen houden.

Verder heb je de keuze van een parka nog, een soft shell jack en enkele bodywarmers. Voor elk soort werk zit er dus wel een optie bij.
Wanneer je nu een nieuwe werk jas nodig hebt kan het een goed idee zijn om eens bij verschillende winkels te kijken, en dan vooral bij de sectie van Havep. Bij dit merk kun je ervan uitgaan dat je een goede kwaliteit jas krijgt aangeboden. En wanneer jouw bedrijfskleding bepaalde normen als eisen stelt dan biedt Havep deze ook aan. Je hoeft dus nooit zonder jas te zitten. Ik zou je aanraden om rond te kijken en een jas te kiezen die bij jouw werk maar ook bij jezelf past. Je zou geen jas willen waar jij je niet blij in voelt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.