Hazemeijer.

Wilt u een pand voor uw kantoor in Hengelo voor een goede prijs? Hazemeijer Hengelo kan dit voor u verzorgen. Kantoren met karakter, een mix tussen modern en oud industrieel.

Van simpele kleine kantoortjes naar grote zalen met spectaculair interieur. Het bedrijf is gestationeerd in de Creatieve fabriek in Hengelo op de F. Hazemeijerstraat. Het bedrijf is gespecialiseerd in kantoor verhuur en Evenementen organisatie. De kantoor ruimtes bieden comfort, een snelle 50mbps download en 50mbps upload snelheid, voldoende parkeerplaatsen, ruim 40 collega-bedrijven en een goede bereikbaarheid dichtbij het centrum van de stad.

Verschillende gebouwen zorgen voor verschil in architectuur, een oud directie kantoor waar u gevestigd kan worden of een grote fabriekshuis voor de grotere bedrijven. Ruimtes om zelf te beslissen hoe u het kantoor inricht zijn er ook. In deze ruimtes mag u zelf uw kantoor inrichten, het wordt daarna overlegt met Hazemeijer om te kijken naar de indeling en het afwerkingsniveau. Meer weten over de huurmogelijkheden vind u op de website.

Op dit terrein zitten starters, kleine bedrijven, éénpitters en middelgrote bedrijven. Dus wees niet bang en neem contact op voor de mogelijkheden. Misschien vindt ook u iets moois op het terrein van Hazemeijer. Op de website (www.hazemeijerhengelo.nl) staan de contact gegevens.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *