Het bedrijfspand mooi inrichten met de juiste kantoormeubelen

De eerste indruk is belangrijk: of je het nu leuk vindt of niet, mensen beoordelen jouw kantoorruimte vaak op basis van het uiterlijk. De uitstraling van jouw kantoorruimte speelt niet alleen een cruciale rol bij het aannemen en behouden van medewerkers, maar ook bij het creëren van een uitstekende indruk op jouw klanten. Volgens een studie bepaalt jouw kantoorinrichting ongeveer 25% van jouw medewerkersbetrokkenheid en productiviteit. Aangezien de meeste werknemers elke dag minstens 8 tot 9 uur aan het werk zijn, is het de verantwoordelijkheid van de werkgevers om hen een comfortabele en motiverende werkomgeving te bieden. Het inrichten van jouw kantoorruimte kan een vervelende klus zijn, omdat er veel planning en investeringen voor nodig zijn.

Hier zijn enkele dingen waar je rekening mee moet houden bij het inrichten van jouw kantoorinrichting:

Plan de ruimte

Maak een plan voordat je begint met het kopen van kantoormeubelen en verbouwen van je kantoorruimte. Dit moet de wijzigingen bevatten die je wilt aanbrengen en de geschatte kosten. Huur je een binnenhuisarchitect in of doe je het zelf? Heeft jouw kantoorruimte een planner die kan helpen? De kantoorinrichting kan een tijdrovende aangelegenheid zijn. Je zult ook rekening moeten houden met de individuele behoeften van jouw medewerkers en jouw kantoorruimte voor iedereen toegankelijk moeten houden.

Maak van comfort jouw prioriteit

Laten we ons concentreren op de basis – kantoormeubelen. Bureaus en stoelen zijn de meest gebruikte meubelstukken in elk kantoor, aangezien iedereen er de meeste tijd op zit. Daarom is het als vuistregel absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de bureaus en stoelen die u kiest comfortabel en handig zijn. Zorg er bij het kiezen van een bureau voor dat ze groot genoeg zijn voor bestanden, laptops en briefpapier. De bureaus moeten een uniforme en standaardhoogte hebben om tegemoet te komen aan de aard van het werk en de persoon die eraan werkt. Het kiezen van een bureau met lades en lockers kan erg handig zijn voor werknemers, omdat het hen helpt hun persoonlijke bezittingen te bewaren. Zorg er bij het kiezen van een stoel echter voor dat deze goed is opgevuld en wordt geleverd met een armleuning en een rugleuning.

Kwaliteit boven prijs

Net als in jouw bedrijf, werk je aan het leveren van kwaliteitswerk voor jouw klanten, een vergelijkbare verwachting blijft bestaan ​​bij jouw werknemers als het gaat om hun kantoorruimte. Een gemeubileerd kantoor van goede kwaliteit gaat lang mee, ook al wordt het op korte termijn duur. Zie het kopen van kwaliteitsmeubels als een investering dan als een uitgave. Een slordig bureau, stoel of archiefkast van slechte kwaliteit zal binnen korte tijd na gebruik uit elkaar vallen. Kantoormeubilair is bedoeld om intensief gebruik te weerstaan. Als het budget een probleem is, overweeg dan om tweedehands meubilair van hoge kwaliteit te kopen. Het comfort van jouw medewerkers dient hoog in het vaandel te staan.

Voeg een persoonlijk tintje toe

Een stijlvol kantoor kan een sterke en positieve boodschap afgeven aan jouw medewerkers en klanten. Maar een echt boeiend en stijlvol kantoor visualiseert de missie van het bedrijf met zijn meubels. Laat uw kantoor uw persoonlijkheid weerspiegelen. Laat je kantoorruimte jouw waarden en visie weerspiegelen met een inrichting die jouw filosofieën accentueert. Heldere, levendige muurschildering kan een uitnodigende aanwezigheid zijn. Portretten van mensen die je bewondert, met kunstvoorwerpen en curiosa, gepersonaliseerde ruimte voor jouw werknemers geeft een unieke mix van de alledaagse kantoorruimte die de dynamische waarden van jou en je bedrijf communiceert.

Het bedrijfspand mooi inrichten met de juiste kantoormeubelen