Het belang van goed zakelijk Engels in je bedrijf

Wanneer je jouw bedrijf naar een hoger niveau wil tillen, is het natuurlijk belangrijk dat mensen in het bedrijf Engels praten. Door het goede beheersen van de Engelse taal kun je namelijk veel verder komen dan wanneer de Engelse taal niet beheerst wordt. Aan het goede beheersen van de Engelse taal zitten namelijk een aantal voorwaarden.

Engelse taal

De Engelse taal is een taal die veel van de Nederlandse mensen al redelijk spreken, maar wanneer je jouw bedrijf groter wil hebben, is het van belang om de taal goed te beheersen. Aan het goed beheersen van Engels zitten namelijk een hoop voordelen. De belangrijkste is dat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Wanneer je de taal niet goed begrijpt, kan het maar zo zijn dat je iets niet helemaal goed begrijpt. Je wilt je bijvoorbeeld niet laten kennen en gaat akkoord met voorwaarden die je niet helemaal begrijpt of denkt akkoord te gaan met voorwaarden die toch uiteindelijk anders blijken te zijn. Dat is natuurlijk zonde.

Ook zijn jij en jouw werknemers een stuk zelfverzekerder wanneer de taal goed beheerst wordt. Wanneer jullie naar een bijeenkomst gaan, komen de werknemers vele malen zelfverzekerder over wanneer zij de taal echt beheersen. De informatie dat zij goed Engels kunnen spreken en hier zelfs een cursus voor hebben gevolgd, zal er absoluut voor zorgen dat iemand zelfverzekerder is dan wanneer hij minder goed Engels praat.

Cursus Engels

Wanneer je een cursus Engels gaat volgen met het bedrijf, zorg er dan voor dat je gaat voor een cursus zakelijk Engels. Door een cursus zakelijk Engels te volgen, zorg je er voor dat jouw werknemers, en jij zelf natuurlijk ook, precies weten waar zij het over hebben op belangrijke vergaderingen, maar natuurlijk ook op andere cursussen.

Aan een Engelse cursus zitten dus een hoop voordelen. Allereerst is het natuurlijk ontzettend handig om de Engelse taal goed te beheersen, daarnaast geeft het jou en jouw werknemers vele malen meer zelfverzekerdheid wanneer de weet er is dat de taal goed beheerst wordt. Als laatste zorg je voor een hoop nieuwe kansen voor jouw bedrijf.

Interesse in meer trainingen die je laten groeien? Houd dan de website van Coach Academie goed in de gaten.