Het beste hulpmiddel voor het herkennen van medische spraak en jargon 

Als je een afspraak met een cliënt hebt, dan kan het soms veel tijd kosten om alles zelf uit te typen. Daarnaast wil je natuurlijk de aandacht zoveel mogelijk bij de patiënt houden. Omdat het uittypen van de afspraak hoort bij de afspraak, is het wel belangrijk om dit te blijven doen. Sommige dokters en huisartsen huren hier dan een assistent of secretaresse voor in. Dit is tegenwoordig niet meer nodig, met de komst van de Dragon medical one. De Dragon medical one is een spraakherkenningsproduct die medische vakjargon en spraak makkelijk herkent en meteen uittypt. Zo worden je gesprekken dus uitgetypt terwijl je nog in gesprek bent en kan je de volledige aandacht aan de patiënt geven. 

De voordelen van spraakherkenning 

Er zitten veel voordelen aan spraakherkenningsapparaat zoals de Dragon medical one aanschaffen. Ten eerste is het een investering die het zeker waard is, aangezien het je daarna niks meer kost. Ook typt het apparaat meteen het gesprek uit tijdens dat het gesprek plaatsvindt. Later kun je nog even kijken, maar je zult alleen een paar typo’s of spelfouten eruit hoeven halen. De Dragon medical one herkent namelijk vakjargon en weet dus ook van medische termen. Dan hoef je dus ook niemand meer in te huren voor het uittypen van de gesprekken en kun je beter luisteren naar de patiënt. 

Koop de Dragon Medical One makkelijk online 

De Dragon medical one is een geweldig apparaat, vooral als je klaar bent met het uittypen van gesprekken en je liever gewoon de aandacht bij de patiënt houdt. De Dragon medical one wordt verkocht in de webshop van spraakherkenning.nl. Je kunt het apparaat hier makkelijk bestellen en dan wordt het geleverd bij je praktijk. Een paar instellingen verder en dan kun je er al mee aan de slag. Dan hoef je nooit meer zelf te typen en wordt alles voor je uitgetypt.