Hoe werf je klanten met een fancy tekst opmaak?

Facebook en andere social media kanalen hebben de instelling dat je de tekst in de berichten niet kan opmaken. Gelukkig zijn er ‘Fancy Text Generator‘ waar je je eigen tekst in kan zetten en deze zet het automatisch om in aangepaste tekst die jij zo kan kopiëren en plakken! Door dit te doen vergroot je de kans dat jouw bericht opvalt en dat jouw doelgroep het bericht ziet en daadwerkelijk bekijkt. Natuurlijk zijn er nog meer factoren die invloed hebben of een bericht goed gelezen wordt of niet.

Eén hiervan is de afbeelding. Als je een afbeelding selecteert voor jouw bericht, zorg er dan voor dat deze goed aansluit op jouw bericht. Indien hier een mismatch uit voort komt, dan lezen de verkeerde mensen jouw bericht. Wanneer een bericht namelijk niet aansluit op de afbeelding zullen degene die de afbeelding aanspreekt afhaken, en de mensen waarvoor het bericht bedoeld is te snel door scrollen.

Diverse mogelijkheden en lettertypes

Er zijn verschillende lettertypes die genoeg opvallen tussen de standaard berichten op Facebook en andere social media kanalen als Twitter en Instagram. De Fancy Text Generator maakt het mogelijk om je eigen tekst in te voeren waarna je deze tekst eenvoudig kan kopiëren en kan plakken in iedere gewenste social media. Wij adviseren om te gaan voor een dikgedrukte kop, deze vallen nou een maal meer op dan de standaard koppen. Heeft dit niet jouw voorkeur? Dan kan je altijd gaan voor een uniek lettertype dat zeker de aandacht zal trekken van alle lezers. Wist je dat teksten met een opvallende afbeelding en tekst 95% vaker gelezen worden dan wanneer je geen ludieke kop en afbeelding gebruikt?

Wacht niet langer en probeer vandaag nog de unieke tool en tover jouw eigen zin om tot een opvallende zin!

Waar kan je het gebruiken?

Na het genereren van de unieke tekst of tekstsymbolen, kunt je het gecreëerde lettertypen kopiëren en plakken op de meeste websites en tekstverwerker. De enige uitzondering is als uw plakbestemming een lettertype heeft dat sommige unicode-tekens niet worden ondersteunt. Je zal bijvoorbeeld merken dat sommige websites geen unicode-lettertype gebruiken, of als dat wel het geval is, bevat het lettertype niet alle vereiste tekens. In dat geval zie je een leeg vierkante box. In dat geval kan je helaas het lettertype niet gebruiken op de website.