Informatie over Volkswagen Golf lease

De nieuwe Volkswagen Golf GTE leasen was nog nooit zó zuinig en sportief

Vanwege een sterke toename aan het adres van de fiscale bijtelling, wordt het rijden van plug-in hybrides steeds populairder onder. De Volkswagen Golf GTE leasen is daarom een populaire keus, zowel in het zakelijke segment als in het particuliere segment.

De toegevoegde waarde van een Volkswagen Golf GTE lease pakket

Door zijn vele verschillende uitvoeringen, opties en niet te vergeten zuinige maar sportieve voorkomen, biedt de Volkswagen Golf GTE lease een aantrekkelijke bundel aan mogelijkheden. Dit paradepaardje van het Duitse automerk heeft zijn sporen al ruim verdiend sinds zijn entree in 2014. Wanneer de Volkswagen Golf GTE leasen ook voor u de beste keuze is, dan bent u verzekerd van een buitengewoon zuinige auto met een ongekend scherp design.

 

Golf GTE leasen
Golf GTE leasen

Dat een zuinig verbruik en sportiviteit hand in hand gaan, dat bewijst Volkswagen met dit model. De Volkswagen Golf GTE lease pakketten worden standaard geleverd met een krachtige TSI benzinemotor die harmonieus samenwerkt met de zuinige elektromotor. In combinatie met de extreem zuinige lithium-ion accu, heeft dit model een actieradius van maar liefst 50 kilometer, puur en alleen elektrisch aangedreven! De theoretische actieradius ligt overigens op 939 kilometer.

Zoals we zijn gewend van de hedendaagse auto, is ook het Volkswagen Golf GTE lease pakket volledig customizable. Het luxe instapmodel is tevens leverbaar met een kleurrijk pallet aan opties, zoals verschillende motoren en transmissies, kleuren en velgen en natuurlijk is het Volkswagen Golf GTE lease pakket uit te breiden met hoogstaande snufjes waardoor uw rijervaring net wat persoonlijker wordt. Denk bijvoorbeeld aan een high tech multimedia center met navigatie en ‘Discover Media’, Climatronic en parkeersensoren.

Wilt u ook de Volkswagen Golf GTE leasen?

De Volkswagen Golf GTE leasen is bij Autoleasecenter.nl (ook bekend van de autolease twente), erg voordelig en natuurlijk aantrekkelijk vanwege de vele opties en mogelijkheden. Bent u ook geïnteresseerd in een Volkswagen Golf GTE lease pakket? Neem dan vandaag nog contact op en laat u verwonderen door het voordelige en uitdagende Volkswagen Golf GTE leasen!

 

 Zakelijk leasen bij AutoLeaseCenter

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *