Jouw professional in beton onderhoud

De specialist in beton onderhoud is het bedrijf Vogel bv. Zorgvuldig opgebouwde jarenlange ervaring en het in dienst hebben van vakmensen maken dit bedrijf en hoeksteen in de betoncultuur. Beton heeft zeker onderhoud nodig en moet ook weleens worden gerepareerd en dat gaat van een balkon tot aan een flatgebouw. Elke klus heeft zijn eigen moeilijkheid en daar weet men bij Vogel wel raad mee. 

Alle beton is onderhevig aan de weersinvloeden van buitenaf maar intens gebruik van bijvoorbeeld de vloer van een fabriek, doet ook geen goed. Vocht, vetten en zuren kunnen beton op een lelijke manier aantasten, en schade aan beton is niet goed. Voorkomen is daarom absoluut beter dan genezen. Bij Vogel is men niet alleen goed in het oplossen van technische vraagstukken, maar men heeft ook de technologie in huis om onderzoeken te kunnen uitvoeren naar de conditie van beton 

Specialistische oplossingen voor elk probleem 

Renovatie en reparatie van beton kan op veel plaatsen van toepassing zijn. Duurzame oplossingen worden tegenwoordig gezocht om problemen aan te kunnen. Moderne technieken kunnen worden toegepast door de vakmensen van Vogel om bijvoorbeeld bij aantasting van het beton door chlorides een beschermingssysteem toe te passen wat zelfs van afstand gevolgd kan worden op een monitor. Schrik jij af bij het woord kathodische bescherming? Jouw specialist draait zijn hand daar niet voor om! 

Wanneer bijvoorbeeld brand het beton heeft aangetast, is het ook nodig om de schade te herstellen. Het is mogelijk dat er gaten die ontstaan zijn gerepareerd moeten worden, en bij Vogel bv is men tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van brandwerende bekleding over het beton heen. 

Er zijn vele voorbeelden te noemen waar het mis kan gaan bij beton. Het zou te ver voeren om die allemaal te belichten. Maar het is heel interessant om de internet pagina van Vogel bv eens te bekijken om een idee te krijgen dat beton een wereld op zich is. 

De toekomst 

Of het nu gaat om het herstellen van een onveilig balkon of een restauratie van antiek beton, constructies en verbouwingen kunnen door Vogel bv worden gerepareerd of behandeld voor een langdurig bestaan.