Juridisch advies

Precise and Wise, it’s all in a name! Op het gebied van eerlijk juridisch advies gaat het om nauwkeurigheid en accurate kennis. En dat is precies wat wij bieden.

 

Als u behoefte heeft aan juridisch advies, kunt u ons vandaag nog inschakelen. Onze juristen zullen, na uw verhaal te hebben gehoord, een eerlijk en open advies geven. Na wederzijdse instemming wordt besloten tot samenwerking. U krijgt heel exact te horen waar dit partnership uit bestaat en wat het u gaat kosten.

 

Het eerste advies is bij Precise and Wise altijd gratis. Vervolgens zijn er een aantal mogelijkheden wat betreft het traject dat volgt. Bij veel geschillen leidt een aangetekende brief al tot de oplossing. Een volgende stap is door middel van rechtstreeks contact de zaak te bespreken en op te lossen. Pas in het uiterste geval gaan we over tot een gerechtelijke procedure.

 

Arbeidsrecht

Tot slot, maar niet minder belangrijk, zijn er ook controlerende diensten die wij kunnen leveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het checken op juridische juistheid van arbeidsovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, freelancecontracten en samenlevingsovereenkomsten. Maar we zijn ook gespecialiseerd in arbeidsrecht. Desgewenst stellen wij deze documenten ook voor u op.

 

Kortom voor al uw juridische zaken klopt u bij ons aan. De deur gaat altijd open en de koffie staat klaar!

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek onze website: www.preciseandwise.nl

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.