Klussen beginnen en eindigen met Haxo!

Huis, tuin en keuken worden er alleen maar mooier op als je gereedschappen, materialen en andere accessoires van Haxo gebruikt. Een goede voorbereiding is het halve werk en het ruime assortiment van deze winkel voorziet daar volledig in. Onder andere bevestigingsmateriaal, opbergmogelijkheden en gereedschap is in allerlei soorten en maten in de shop verkrijgbaar. Je woonkwaliteit wordt aanzienlijk verbeterd en je hebt tijdens iedere klus de touwtjes volledig in handen! Uiteindelijk mag je met recht trots zijn op het geweldige resultaat.

Ben je gezegend met groene vingers? Dan kun je helemaal los gaan met het uitgebreide tuinassortiment van Haxo! Alles van plantenbakken tot kweekkassen en van drukspuiten tot grasmaaiers vind je hier. Voor ons – en uiteraard ook voor jou – zijn alleen de beste materialen en gereedschappen goed genoeg. Daarom kun je altijd op de hoge kwaliteit van ons ruime aanbod vertrouwen. Bovendien wordt je voordelig geplaatste bestelling razendsnel verzonden!

Verwijder vuil voor vlekkeloze vijvers!

Een vijver in je tuin is een kleine oase tussen al dat groen. Om de groei en bloei van al het leven erin te onderhouden en bevorderen, is enige hulp vereist. Gelukkig heeft Haxo hier allerlei oplossingen voor. Van filters tot pompen en een heuse Vijverstofzuiger. Hiermee haal je gemakkelijk vuil van de bodem maar ook van de wateroppervlakte. Dit handige apparaat is in diverse groottes en formaten te bestellen, zodat je de zuiger op het formaat van je vijver kunt aanpassen.

Ook voor het bestrijden van algen moet je bij Haxo zijn. Met de straling van onze UVC filters worden deze schadelijke organismen eenvoudig vernietigd. Wil je naast de verzorging van je vijver ook je aandacht richten op de versiering? Dan hebben we diverse waterornamenten voor je, waarmee je je tuin en vijver met stijl kunt inrichten. Deze is eenvoudig samen met je vijversofzuiger samen te bestellen.