Lees hier hoe je in de schrikkelmaand februari jouw woning er fantastisch uit laat zien! 

Ben jij iemand die constant bezig is met het mooi maken van je woning en altijd op zoek bent naar uitdagende nieuwe dingen interieurstijlen? Dan kunnen we niets anders zeggen dan dat je vandaag bij de juiste blog bent aangekomen. Wij hebben voor jou een inspirerende blog geschreven hoe jij tot de tofste ideeën komt om het huis fantastisch te laten stralen. Veel mensen gaan in de maand februari op skivakantie, maar jij niet! Jij zal ongetwijfeld je tijd in februari besteden aan het toepassen van de tips die in dit artikel staan! 

Bezoek een kunstgalerie 

Van foto’s in magazines, winkeletalages tot aan vrienden en familieleden. Er zijn veel manieren waarop jij op eventuele nieuwe ideeën komt om je huis anders in te richten of aan te vullen met iets unieks. Maar ben je ooit wel eens naar een kunstgalerie gegaan? In een kunstgalerie zijn allerlei fantastische kunstwerken te bewonderen die je kunt kopen voor jouw eigen stulpje. Van sculpturen tot aan schilderijen van de beste kunstenaars uit alle omstreken. Echter, er zit wel een aardig prijskaartje aan verbonden, maar je weet dan in ieder geval wel zeker dat niemand deze aanvulling aan het interieur in huis heeft staan. Zeker wanneer je van plan bent iets op maat te laten maken door een kunstenaar. De kunstgalerie in het woonforum van Groningen is een echte aanrader om te bezoeken. Misschien tref je hier wel jouw ideale kunstvoorwerp voor in huis zoals: schilderij van Groningen 

Ga de natuur in! 

Wil je iets anders doen dan de rest? Dan adviseren wij jou om terug te gaan naar de basis. Veel interieurstijlen zijn gebaseerd op elementen uit de natuur. Denk maar aan de Scandinavische en landelijke woonstijl. Trek om deze reden je stevige wandelschoenen aan, neem een paraplu mee voor de zekerheid en begin inspiratie op te doen buiten in de natuur of stad! Neem een notitieblokje mee en schrijf alles op wat je te binnen schiet. Denk aan houtelementen, beton noem maar op! Uiteindelijk wanneer je thuis bent, kun je gaan kijken wat je allemaal hebt opgeschreven en in hoeverre het allemaal realiseerbaar is in huis.