Mijn eigen bedrijfspand kopen voor mijn bedrijf

Toen mijn bedrijf eenmaal goed begon te groeien werd het tijd om te gaan uitbreiden. Ik werkte al jaren vanuit huis. Maar waar begin je dan? Ik wou graag een grote ruimte om mijn klanten te ontvangen. Ik was overigens werkzaam al schoonheidsspecialiste en deed dit vanuit mijn huis. Ik moest met mijn nieuwe bedrijfspand natuurlijk rekening houden met dat het bereikbaar was voor mijn klanten, ik parkeergelegenheid kon bieden en ik natuurlijk niet in de middle of no where zat want dan komen de klanten natuurlijk niet.

Dankzij mijn financieel adviseur kon ik goed inzichtelijk krijgen wat de mogelijkheden waren rondom het kopen van mijn nieuwe bedrijfspand. Ik had natuurlijk zelf geen idee wat ik kon verwachten wat betreft de mogelijkheden rondom deze investering. Mijn boekhouder had gelukkig alle papieren voor mij in orde gemaakt zodat ik deze mee kon nemen voor het krijgen van financieel advies.

Eenmaal inzichtelijk wat ik aan budget zou kunnen krijgen om mijn bedrijfspand te kunnen kopen, kon ik eindelijk op zoek gaan maar waar moest ik beginnen. Ik wou graag dat mijn bedrijf in Enschede zou blijven omdat ik daar ook al mijn klanten had. Gelukkig was er een makelaar die mij uitstekend heeft geholpen bij mijn zoektocht. Er waren zelf meerdere opties. Er waren 3 bedrijfspanden waar ik ben wezen kijken voor ik mijn eigen pand kocht. De eerste bezichtiging was zeker interessant maar was voor de bereikbaarheid voor mijn klanten niet heel gunstig, het gebouw was overigens wel erg modern en mooi. Bij de tweede bezichtiging werd ik meteen verliefd op het pand en zag ik mij mijn salon hier al helemaal runnen. Helaas was het niet verstandig om mijn bedrijf hier te runnen aangezien ook deze locatie te slecht bereikbaar was voor klanten. Bij de derde bezichtiging viel alles op zijn plek. De locatie, het pand, de mogelijkheden tot uitbreiding; alles was aanwezig. Nu was het alleen nog een kwestie van de financiering rond maken en dan kon mijn droom eindelijk beginnen.

Inmiddels is dit allemaal gelukt en kan ik binnenkort mijn salon verhuizen naar mijn nieuwe locatie. Er is een poort geplaatst door Bertu toegangstechniek. Hierdoor kan ik mijn bedrijfspand en parkeerplaats goed afsluiten. Het voordeel hiervan is dat ik altijd parkeerruimte heb voor mijn klanten en mijn bedrijfspand goed afgesloten kan worden op het moment dat ik er niet ben. Ik kan de poort elektrisch bedienen en dus elk moment van de dag afsluiten.