Online kopen, kopen, kopen

Op het werk hadden we laatst een meeting over bijscholing. Zoals bij veel bedrijven is er bij ons ook een “potje” voor persoonlijke ontwikkeling. Van dit geld kunnen we cursussen volgen, workshops bijwonen of naar een seminar/masterclass gaan om onze kennis bij te spijkeren. Omdat ik de laatste tijd steeds meer bezig ben met de werkzaamheden rondom onze website en sociale media, leek het mij erg relevant om een korte cursus online marketing te doen. Hiermee wil ik graag meer leren over hoe het er allemaal online aan toe gaat. Instapniveau uiteraard, want zo gek veel weet ik er nog niet van. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ben met mijn leidinggevende in gesprek gegaan over de cursus en ze gaf toestemming om met een voorstel te komen. Dus ik ben op zoek gegaan naar cursussen, waardoor ik uitkwam bij Frankwatching. Dat is een site waarop enorm veel wordt verteld, gediscussieerd en onderzocht op het gebied van online marketing. Ze bieden ook cursussen aan, wat mij wel aansprak. Ik heb meer informatie opgezocht en het leek me geschikt om een basistraining te volgen. Voor ieder niveau, om je te helpen beter gevonden te worden op het internet”. Voor iedereen, dus ook voor mij! Ik heb er zin in!

 

Online in 2017, alles kan.

Het is best bizar hoe snel de ontwikkeling van online eigenlijk is gegaan. Als ik de kijk wat je pakweg 15 jaar geleden kon met het internet (hoofdzakelijk dingen opzoeken, documentjes en handleidingen downloaden en misschien ergens chatten) en hoe volwassen het internet nu is, vind ik dat echt verbazingwekkend. Alles kun je online vinden, alles kun je online kopen. Mijn ouders wilden laatst wat bomen voor in de tuin hebben. Omdat ze al wat ouder worden, heb ik dat online voor ze geregeld. Dat ging even eenvoudig als het kopen van een boek op bol.com. Gewoon bestellen, je maakt een afspraak en ze komen je bestelling brengen. Ik heb zelfs voor m’n ouders geregeld dat ze werden geplant door professionele boomkwekers. Het is een uitkomst hoe makkelijk dat tegenwoordig allemaal gaat. Ik ben zeer benieuwd of ik in de cursus dan ook veel meer mag leren over hoe dat allemaal werkt, en hoe we bij mij op het werk mensen kunnen helpen om ons beter te vinden natuurlijk!

 

Dakbomen kopen bij Van IJmeren

oud houten salontafel met ijzeren onderstel