Otje van Potje: dé meubelzaak van Overijsel

Otje van Potje: dé meubelzaak van Overijsel

Otje van Potje is dé Meubelzaak van Rijssen. Op maar liefst 3.000 vierkante meter vind je alles wat je zoekt om je huis met smaak in te richten. Geniet van het woonplezier en kom alle meubels en woonaccessoires zien en voelen. Van bankstellen tot eetkamer tafels tot verlichting: je vindt het allemaal bij meubelwinkel Otje van Potje in Rijssen.

Van meubels tot woonaccessoires

Als je een meubelwinkel in Twente zoekt, ben je bibankj Otje van Potje aan het juiste adres. Of je nu een nieuw huis in gaat richten of je woning wilt opfrissen met een nieuw interieur, bij Otje van Potje ga je zeker slagen. Volledige eetkamers en woonkamers kun je uitkiezen in de showroom. Ook voor woonaccessoires kan je je hart ophalen. Wat dacht je van een design kapstok als eye catcher in de hal? Of een handige en stijvolle dressboy voor in de slaapkamer, zodat je direct een plek hebt om kleren kwijt te kunnen. Tapijten en lampen voor iedere kamer van het huis behoren tevens tot het aanbod. Met één van de bijzondere spiegels uit het assortiment kun je je slaapkamer omtoveren tot een paleis. Kan je niet wachten om het assortiment te bekijken? Laat je voor je bezoek aan de woonwinkel in Rijssen alvast inspireren op otjevanpotje.nl

Je lievelingsmerken in één meubelzaak

Bij Otje van Potje vind je de nieuwste collecties van alle eigentijdse meubel merken onder één dak. In de showroom in Rijssen vind je onder andere de smaakvolle meubels en woonaccessoires van Riverdale. Ook van UrbanSofa is de Twentse woonwinkel officiële XXL dealer. UrbanSofa heeft een prachtige collectie aan stijlvolle unieke banken in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een sofa, hoekbank of loungebank? Kom dan proefzitten bij de meubelzaak in Overijssel.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *