Rauw randje: living on the edge

Minimalistisch maar toch sfeervol; dat is één van de vele manieren om de industriële woonstijl mee te omschrijven. Een robuuste look die terugkomt in je vloer, muren en natuurlijk je meubels. De veelzijdigheid van de stijl is waarschijnlijk de reden dat deze op het moment zo populair is.

Centraal in je woonkamer staan de koffietafel en het omringende meubilair. Ook deze is verkrijgbaar in een industriële uitvoering. Pas de rest van je meubilair erop aan en vorm een prachtig geheel! Pas ondertussen je meubilair aan op je interieur of andersom. Hoe het ook zij, stoelen, tafels en de rest van je woonruimte worden vele malen aantrekkelijker als deze expres een look krijgen die suggereert dat de binnenkant van je huis nog niet af is. Het heeft een adembenemend effect op je gehele woonbeleving. Bovendien is het resultaat van deze makeover volledig aan jou! Jij bepaalt, jij beslist, jij voert uit. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Sfeervolle salontafels

Een kop koffie serveren op een lager gelegen tafeltje wordt een sfeervolle beleving als je voor een robuuste houten salontafel hebt gekozen. Bij Tiqqel kun je deze eenvoudig en snel bestellen. Een salontafel met industrieel tintje is in deze eigenzinnige winkel volop verkrijgbaar.

En dat ook in allerlei verschillende modellen. Vierkant, langwerpig, kort, rond; je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. Dat maakt het echter wel weer mogelijk om precies die salontafel te kiezen die perfect bij je interieur past.

Alleen het beste is voor Tiqqel goed genoeg. En dat geldt ook voor hun klanten! Daarom zijn in deze winkel alleen de mooiste meubelstukken van de hoogste kwaliteit verkrijgbaar. Bezoek snel de website van Tiqqel om een industriële salontafel te vinden die jouw interieur helemaal afmaakt! Binnen de kortste keren zit je onophoudelijk te genieten van je prachtige vernieuwde woonkamer.

Daarnaast vind je ook een schitterende wandkast voor je keuken.