Rijschool Enschede

Haal je rijbewijs bij Rijschool Enschede!

Bij Rijschool Enschede kun je je theorie en je autorijbewijs halen. Wij hebben reeds 10 jaar ervaring en zetten alleen ervaren gekwalificeerde rijinstructeurs in om jou zelfstandig en veilig te leren auto rijden.

Je kunt je theorie certificaat halen door een cursus te volgen of gebruik maken van een zelfstudie pakket. Bij een lespakket zit de zelfstudie inbegrepen. Vanaf 16 jaar kan je al beginnen met de theorielessen, vanaf 16.5 jaar kan je beginnen met rijlessen. Met je 17 jaar kan je al je autorijbewijs in je zak hebben en rijden met een coach. Vanaf je 18 jaar mag je zelfstandig rijden.

Rijschool Enschede en omgeving Twente

De autorijlessen worden gegeven in een nieuwe auto, hierin doe je ook je examen. Door middel van een proefles wordt er gekeken hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Of je nu beginnend bent of al ervaring hebt met rijden, jij kiest de opleiding die het beste bij je past.

Je kunt kiezen voor een spoedcursus van 10 dagen, 2, 4 of 6 weken.

Als je kiest voor losse lessen, zullen deze geheel op jouw maat gegeven worden. Bij een All in Start en Basis waar je kunt kiezen voor 18, 24 of 30 lessen. Deze pakketten zijn heel populair, omdat die het meest compleet zijn. Je krijgt o.a. theorie en examentraining. De autorijles begint en eindigt bij jouw thuis. Ook al ben je woonachtig in Hengelo. In Hengelo zijn wij ook bekend als een prrima rijschool Hengelo. Er zijn veel leerlingen uit deze gemeente die opzoek zijn naar een rijles in Hengelo. Voor ons is dit dus geen enkel probleem. Je krijgt uitgebreid informatie over de lespakketten. Je kunt in termijnen betalen.

Bij Rijschool Enschede krijg je een rijopleiding met een vaste rijinstructeur, hij houdt je vorderingen bij door middel van RiS, Rijopleiding in Stappen. Deze worden geregistreerd volgens een duidelijke lesplan, hierdoor is de slagingskans veel groter. Door deze methode heb je ook minder lesuren nodig. Je krijgt een goede service voor een lage prijs.

Rijschool Enschede is gespecialiseerd in rij- of faalangst

Rijschool Enschede helpt je ook als je rij- of faalangst hebt, er wordt gekeken naar de aard van het probleem zodat je je angsten kunt overwinnen.

We zijn er zelfs om een opfriscursus te geven, als je gedurende een lange tijd geen auto hebt gereden, dit kan zelfs in je eigen auto.

Behalve autorijlessen kun je ook je motorrijbewijs halen bij Rijschool Enschede. Vanaf je 18 jaar kan je beginnen.

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

Meer informatie:

Bezoek onze website om meer te lezen over ons. Ook kunt u onze contactpagina invullen. Contact met Derijopleider.nl

Rijschool Enschede en omgeving Twente