Sneeuwkettingen: waar moet je op letten?

Bij dakdragerexpert vindt u veel meer dan alleen dakdragers. Wij bieden u alle auto-accessoires om uw vakantie veilig en efficiënt door te komen, waar u ook heengaat. Naast dakdragers, verkopen wij dus ook fietsdragers, dakkoffers, surfboarddragers en sneeuwkettingen. Bij ons haalt u voor iedere vakantie de juiste auto-accessoires en weet u zeker dat u en uw bagage veilig op uw bestemming aankomen.

sneeuwkettingen

Als u op vakantie gaat naar een koud gebied, als u op wintersport gaat, of als u hoog in de bergen komt, gaat u waarschijnlijk behoefte hebben aan sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen helpen ervoor te zorgen dat u en uw familie geen enkel gevaar lopen tijdens lange ritten door de sneeuw. De kettingen zorgen ervoor dat uw remweg minder lang is en dat het slipgevaar van uw auto een stuk afneemt. Dit alles zorgt ervoor dat uw vakantie niet in het water valt en u met pech langs de kant van de weg komt te staan in een koude nacht of, erger nog, een ongeluk krijgt op de gladde, ondergesneeuwde wegen op weg naar uw vakantie.
Kom niet voor onverwachtse gevaren te staan en schaf sneeuwkettingen aan voor uw auto. Zeker als u zwaar beladen bent voor een vakantie, is het zeer gevaarlijk om zonder sneeuwkettingen door grote hoeveelheden sneeuw en ijs te rijden. U heeft misschien winterbanden onder uw auto, maar deze bieden niet veel bescherming als er een dikke laag sneeuw ligt. Met winterbanden zult u namelijk nog steeds te maken krijgen met slipgevaar en een verlengde remweg, met sneeuwkettingen heeft u nergens last van!

 

Sneeuwkettingen zijn makkelijk te installeren

De sneeuwkettingen van dakdragerexpert.nl zijn bovendien zeer gemakkelijk op de auto te installeren! Vele van onze modellen maken gebruik van een zelfspannend systeem, waarbij u niet eens de auto uit hoeft te stappen om de kettingen na te spannen! Zoals met al onze producten, gaat het bij onze sneeuwkettingen om gemak, kwaliteit en efficiëntie. Wij bieden sneeuwkettingen aan voor banden van verschillende afmetingen, van 13” tot 19”, zodat iedereen er bij ons een sneeuwketting van precies het goede formaat kan vinden en veilig met de auto op vakantie kan.

 

Hoe sneeuwkettingen monteren

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *