Steden met het snelste internet in Nederland

Helaas heeft iedereen wel eens last van langzame Wifi. Hoe snel je internet is, kan afhankelijk zijn van de stad waar je woont. Hier onder vind je de top tien van de Nederlandse steden met het snelste internet. Wellicht iets om rekening mee te houden wanneer je twijfelt over een nieuw internet abonnement en bezig bent met internet vergelijken?

#10 Kesteren, Gelderland
Vlakbij de stad Rhenen ligt het dorpje Kesteren. In Kesteren wonen ongeveer 5000 mensen, deze mogen samen de op 10 na snelste internetverbinding van Nederland verdelen.

#9 Nederhorst den Berg, Noord Holland
Op de rand van de provincies Noord Holland en Utrecht ligt het dorp Nederhorst den Berg. De inwoners kunnen hier gebruik maken van een internetsnelheid van 85,1 Mb.

#8 Hooglanderveen, Utrecht
Op de 8e plaats van de snelste internetsnelheid staat Hooglanderveen, in de provincie Utrecht.

#7 Delden, Overijssel
Met 91,5 Mb heb je in Delden vrij snel internet. Deze snelheid is goed voor de zevende plaats in de top 10.

#6 Rijen, Noord-Brabant
Het dorp Rijen in Noord-Brabant staat op de 6e plaats met een internetsnelheid van 92,1 Mb. De ongeveer 17000 inwoners kunnen dus aardig snel internetten.

#5 Leunen, Limburg
Ver onder in Nederland is het internet alweer stukken sneller, ruim 30 Mb sneller dan in Rijen.

#4 Reek, Noord-Brabant
Vlakbij Oss ligt het dorpje Reek, hier is de snelheid met 129,1 de op 3 na snelste verbinding van Nederland.

#3 Ingen, Gelderland
In het kleine Gelderse dorpje Ingen is het internet lekker snel en belanden we in de top 3. Dit snelle internet van 136,4 Mb hoef je ook maar met iets meer dan 2000 andere inwoners te delen.

#2 Enkhuizen, Noord-Holland
Naast dat je hier lekker aan het water zit, kun je in Enkhuizen ook ontzettend snel internetten. De nummer 2 snelste internetverbinding van Nederland heeft een snelheid van maar liefst 145,5 Mb.

#1 Spaubeek, Limburg
We gaan weer helemaal naar de onderkant van het Land, maar de internetsnelheid gaat omhoog! Met 167,1 Mb heb je hier het aller snelste internet. Ben je bezig met internet vergelijken, dan zal deze hoge snelheid er zeker uitspringen! Als je in de plaats met het aller snelste internet woont, hoef je deze snelheid ook maar met ca. 3650 anderen te delen.

Woon je niet in een van bovenstaande plaatsen? Ook dan heb je de mogelijkheid om een internet of een alles in 1 pakket af te sluiten dat snel genoeg is voor jouw wensen.

 

Bron: Overstappen.nl