Thermosbekers bedrukken

Een goed relatiegeschenk of goed reclamemateriaal moet aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste moet het logo of de slogan van je bedrijf duidelijk zichtbaar zijn, zodat de ontvangers altijd in één oogopslag kunnen zien van wie ze dat fantastische geschenk ook al weer hebben gekregen. Ten tweede moet het geschenk of materiaal een praktisch nut hebben naast het maken van reclame, zodat de ontvangers het materiaal nog regelmatig zullen gebruiken en dus regelmatig met de naam of de boodschap van je bedrijf in aanraking zullen komen, iedere keer als ze het product gebruiken. Tot slot is het van belang dat de ontvangers een goed gevoel hebben bij het geschenk en dit goede gevoel vervolgens vanzelf gaan associëren met jouw bedrijf.

 

Thermosfles bedrukken

 

Thermosfles bedrukken

Eén van de manieren om te voldoen aan bovenstaande eisen is een thermosfles bedrukken. Als je voor al je relaties of al je potentiële klanten een thermosfles bedrukken kan en zo je naam of slogan duidelijk op de thermosbeker hebt staan, kun je eenvoudig en effectief positieve reclame maken voor je bedrijf. Een naam of logo op de zijkant van een thermosfles bedrukken is immers eenvoudig en goed zichtbaar, waardoor de ontvangers van de fles regelmatig aan je bedrijf zullen denken. Daarnaast is een thermosfles een praktisch product, zeker in de koude wintermaanden. De ontvangers van dit unieke geschenk zullen de thermosfles dus regelmatig gebruiken en iedere keer jouw bedrijfsnaam of jouw slogan lezen als ze de thermosfles gebruiken. Tot slot zijn thermosbekers prettige objecten om te gebruiken. Ze houden allerlei warme dranken urenlang warm, zodat de gebruiker altijd kan genieten van een warme kop koffie of thee, of zelfs van een fijne beker warme chocolademelk. Bij het gebruik van een thermosbeker komt dus een warm, comfortabel gevoel kijken – een gevoel dat de ontvangers van dit relatiegeschenk of reclamemateriaal zullen gaan associëren met jouw bedrijf!

 

 

Een super relatiegeschenk als reclamemateriaal voor uw bedrijf

Thermosflessen bedrukken is dus een eenvoudige, maar zeer effectieve manier om reclame te maken voor een bedrijf. Het is perfect als relatiegeschenk, maar ook zeer geschikt als reclamemateriaal – zeker als je het weg kunt geven bij evenementen die in de winter plaatsvinden!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.