Twee tips voor de leukste bedrijfsuitjes!

In ieder bedrijf worden bedrijfsuitjes georganiseerd. Deze zijn over het algemeen bedoeld als een stukje teambuilding en moeten daarnaast bijdragen aan een betere sfeer in het bedrijf. Dit is echter vaak lastiger dan dat het klinkt. Deze doelstellingen worden namelijk pas behaald als de bedrijfsuitjes daadwerkelijk leuk zijn en bij alle collega’s in goede aarde vallen. Nu verschilt het natuurlijk per bedrijf hoe deze doelstellingen behaald worden, maar er zijn een aantal activiteiten die eigenlijk altijd wel goed in de smaak vallen. Omdat ieder bedrijf hier vanaf zou moeten weten vertellen we je in deze blog meer over enkele bedrijfsuitjes die eigenlijk (zo goed als) altijd goed in de smaak vallen!

Paintballen

Paintballen is een activiteit die eigenlijk alles heeft wat een bedrijfsuitje nodig heeft. Er wordt namelijk in groepsverband een fysieke activiteit uitgevoerd waarin je ook nog eens tot op zekere hoogte je agressie kwijt kunt. Daarnaast is het ook nog eens een activiteit die niet per se fysieke fitheid vereist. Iedereen kan dus plezier halen uit paintballen. Dit is een belangrijk voordeel van paintballen ten opzichte van andere fysieke activiteiten. Je hebt bij paintballen wel voordeel van je fysieke gezondheid, maar in veel mindere mate dan bij andere populaire teambuilding activiteiten. Waar vroeger paintballen maar op een paar plekken in Nederland, kan dit tegenwoordig overal in Nederland wel! Zo kun je paintballen in Groningen, maar ook in Limburg, Noord-Holland en alle andere provincies in Nederland!

Entertainment

Een van de veiligste opties als het om bedrijfsuitjes gaat is een uitje in de entertainment hoek. Denk hierbij aan het bezoeken van een cabaretier in het theater of bijvoorbeeld een bezoek aan de bioscoop. We raden je wel aan om dit uitje te combineren met een sociale activiteit voor-of achteraf. Als je het namelijk alleen maar bij het entertainment stukje houdt dan mis je het hele sociale en teambuilding aspect van een teamuitje. Combineer het film-of theaterbezoek bijvoorbeeld met een bezoek aan bijvoorbeeld het Indoorstrand Groningen. Als je eerst het indoorstrand bezoekt en daarna naar de film of het theater gaat, dan is het belangrijk om een opfrismoment tussendoor in te lassen. Zo kan iedereen comfortabel en schoon genieten van het entertainment programma!