Waarom online jouw rolgordijnen aanschaffen? 7 tips!

 

Is het tijd om jouw gordijnen te vervangen? Gaat jouw voorkeur bij deze aankoop uit naar online kopen of in een fysieke winkel? Webshop zijn niet meer weg te denken in onze samenleving. Toch zijn sommige mensen nog terughoudend met het online aanschaffen van raamdecoratie. Lees hier over alle voordelen van het online aanschaffen van jouw gordijnen!

Voordelen van online rolgordijnen bestellen

Er zijn veel redenen om het rolgordijnen bestellen online te regelen. Zo is er een veel breder aanbod dan in de winkels, je kunt het geheel op maat samenstellen (dus niet alleen de standaard maten), je hebt keuze uit alle merken en kunt op zoek gaan naar de beste prijs.

 1. Op maat samenstellen
 2. Kleurstalen aanvragen voor meer zekerheid
 3. Prijzen vergelijken
 4. Alle merken rolgordijnen
 5. Online of telefonisch advies in de juiste keuze
 6. Reviews lezen over producten
 7. Ook garantie op producten

Raam met een lastige maat? Extra grote maten rolgordijn!

Rolgordijnen op maat passen altijd precies, op de millimeter nauwkeurig! Een fantastisch mooi passend rolgordijn? Geen kieren en gaten? Stel dan online zelf jouw rolgordijn samen. Inmeten is gemakkelijk en eenvoudig zelf te doen, maar je kunt ook kiezen voor een inmeetservice.

Heb je hele grote ramen? Dan kun je gaan voor extra brede rolgordijnen. Rolgordijnen zijn tot 4 meter lang en 4 meter breed te bestellen. Dit zie je niet bij veel andere raamdecoratie. Vaak heb je in fysieke winkels alleen de keuze uit standaard maten.

Wat past het best bij jouw interieur? Zelf online samenstellen

Er zijn veel verschillende rolgordijnen. Hierdoor is er voor elk interieur wel een geschikt rolgordijn. Een groot voordeel van online, is dat je jouw rolgordijn helemaal zelf kan samenstellen. Wil jij meer of minder licht in jouw interieur? Bepaal het type stof dat jij wilt: 

 • Transparante
 • Verduisterende
 • Semi-transparant
 • Duo rolgordijnen

Wil jij sfeer toevoegen aan jouw interieur en het huis optisch groter maken? Laat meer licht binnen met lichtdoorlatende rolgordijnen. Het creëert mooie lichtinval en verhoogt de sfeer. Deze transparante rolgordijnen passen bij elk interieur, zowel op kantoor als in de woonkamer. Bovendien zijn ze online in elke kleur te verkrijgen. 

Heb jij een andere stijl? Zie hier wat voorbeelden hoe jij jouw rolgordijn het best kunt samenstellen:

 • Scandinavisch: lichtinval bepalen met duo rolgordijnen
 • Modern of design: elektrische rolgordijnen met strakke vormen en donkere kleuren
 • Industrieel: antraciet tint en metalen ketting
 • Traditioneel en klassiek: rustieke crèmekleurig rolgordijn
 • Kleurrijk: rolgordijnen met prints of in diverse kleuren