Wat doet een SEO bedrijf?

We Talk SEO is een online marketing bureau wat zich heeft gespecialiseerd in zoekmachine marketing ook wel bekend als SEO. Wij leggen je graag uit wat een SEO bedrijf doet.
Dat een website belangrijk is voor ieder bedrijf is geen verrassing meer, maar vaak wordt er niet goed gekeken naar de mogelijkheden en de kansen die een website biedt. De website is onderdeel van je marketingstrategie. Zorg er dus voor dat je iets uit je website kunt halen. Hoe je dit doet? Onder andere door SEO in te zetten.

 

Wat is SEO?

SEO – search engine optimization – is gericht om een website goed te laten scoren in de organische resultaten van Google. De organische resultaten zijn de gratis resultaten wanneer je zoekt naar een dienst of product. Wanneer je iets uit je website wilt halen is het belangrijk dat deze gevonden wordt binnen de zoekmachine. Daarnaast is het belangrijk dat je website zo ingericht is dat de bezoekers ook zoek wat hij vindt en eventueel iets afneemt of een contactformulier invult.
Voor iedereen geldt dat er een op maat gemaakte SEO campagne ingezet kan worden, toch is het in grote lijnen wel te beschrijven hoe dit er ongeveer uit ziet.

 

Zoekwoordenonderzoek

Om je website zo goed mogelijk in te richten is het belangrijk om gebruik te maken van goede zoekwoorden. Om deze te kunnen bepalen is het belangrijk om te starten met een zoekwoordanalyse. Dit kun je doen door gebruik te maken van de zoekwoordplanner van Google Adwords. Je kunt zo suggesties vinden, maar ook de zoekvolumes per woord.

 

On page SEO

Wanneer je voor jouw website hebt bepaald wat de belangrijkste zoekwoorden zijn is het belangrijk om je site zo in te richten dat deze voldoet aan de voorwaarden van de zoekmachine. De sitestructuur en de meta-gegevens kunnen ingezet worden om de zoekwoorden extra waarde mee te geven. Ben je benieuwd naar meerdere on page SEO tips? Houdt dan de website van We Talk SEO in de gaten.

 

Promotie website

Wanneer alle SEO op orde is kan er gewerkt worden aan de promotie van de website. Het is belangrijk dat een website goed opgebouwd is voordat er aan de populariteit gewerkt kan worden. Inkomende links zijn een goede manier om je website te promoten. Je website moet verspreid worden onder je doelgroep en zij mogen deze vermelden op hen website. Niet alle links worden gewaardeerd, sommige zijn zelf schadelijk voor je online vindbaarheid. Het is daarom belangrijk dat je weet wat je doet, daarom worden SEO bedrijven hier vaak voor ingehuurd.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.