Wat kun je met een schaftkeet?

Eigenlijk hoort elk middelgroot project één of meer schaftketen te hebben. We hebben het hier uiteraard over projecten die meerdere dagen duren en waar meerdere mensen bij betrokken zijn. Het maakt daarbij niet uit of het om een bouwproject voor maanden gaat of om een tuinproject van twee weken. Een schaftkeet van J.Spapens Trading, ook wel pipowagen of bouwkeet genoemd, kan namelijk meerdere functies hebben, we leggen je graag uit welke dat zijn.

 

Schaftlokaal

De bekendste functie van de schaftkeet is uiteraard die als ruimte om te pauzeren en te lunchen. Iedereen kent wel het beeld van de arbeiders die met hun broodtrommel en een mok koffie hun lunchpauze in de schaftkeet doorbrengen. Dat is ook wat ze verdienen. Als werknemers de hele dag hard werken, verdienen ze ook een prettige ruimte waar ze zich even terug kunnen trekken. Ze zitten dan ook beschermd tegen gure wind en kou.

 

Kantoor en vergaderruimte

Maar een schaftkeet kan ook prima dienen als kantoor, waar een boekhouder zijn administratie bijwerkt. Een schaftkeet is ook een goede plek om even te vergaderen, of om de projectvorderingen vast te leggen en te bespreken. Een schaftkeet van J.Spapens Trading kan ook worden gebruikt om een korte werkbespreking of toolboxmeeting te houden. Komt de projectmanager even langs? Dan wil hij vast ook even zitten en binnen een kop koffie drinken. Door het relatief grote raam en (bij mooi weer) de open deur komt er ook ruim voldoende daglicht binnen.

 

Schuilplek

Daarnaast is een schaftkeet ook een schuilplek. Buitenwerkers zijn geen watjes, maar op momenten dat het keihard regent, heeft het niet zoveel zin om door te werken en doornat te worden. Daar is niemand bij gebaat. En als het toch bijna pauze is, gaat er ook geen werktijd verloren.

 

Opslag- en voorraadruimte

Een schaftkeet van J.Spapens Trading kan ook worden ingericht als voorraadruimte. In die paar kubieke meters kan je heel wat spullen kwijt. Hoe handig is het als je niet voor ieder wissewasje naar het magazijn hoeft te rijden, maar het in de bouwkeet kunt oppikken? Dat scheelt veel onnodig op en neer tijden, en dus tijd en kosten. Doordat schaftketen in verschillende afmetingen leverbaar zijn, is er voor elk project een passende schaftkeet te vinden.