Welke spullen heb je nodig voor het maken van acryl nagels?

Heb je er altijd al over gedroomd om je eigen acryl nagels te zetten? In dat geval is het aan te raden om aan de slag te gaan met producten van goede kwaliteit voor optimaal resultaat. In dit artikel lees je welke producten zeker geen overbodige luxe zijn om in te slaan.

Het begint allemaal met een mooie en verzorgde basis

Iedereen droomt natuurlijk van perfect verzorgde nagels. Je kan hierdoor bijvoorbeeld nagelbijten voorkomen en je nagels zien er de hele dag door fantastisch uit. Echter kan het volkomen begrijpelijk zijn dat je hier liever niet de hoofdprijs voor wilt betalen in de salon. Het begint natuurlijk allemaal met een mooie en verzorgde basis. Verzorg je nagels door gebruik te maken van een nagelknipper, maak ze schoon met een nagelreiniger en breng vervolgens een nagel primer aan. Zijn je nagels droog met een droge doek gemaakt? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan met acryl!

Kies voor de gewenste lengte met acrylvloeistof & acrylpoeder

Tijdens workshops nagelstyling leer je tot in detail hoe je acryl het beste aan moet brengen. En het ziet er in het begin misschien even gek uit, maar met een gekleurde poeder kun jij de mooiste creaties maken. Door een penseel te dopen in acrylvloeistof en vervolgens een klein beetje acrylpoeder op de nagel aan te brengen, verandert het poeder binnen een paar seconden in een harde substantie, die erg makkelijk te verdelen is op de nagel. Probeer vanaf het eerste moment de vorm van de nagel te vormen met de substantie, zodat je achteraf niet onnodig veel acryl weg hoeft te vijlen met een nagelvijl.

Maak de nagels af met nagellak of gellak en een verzorgende handcrème

Heb je iedere nagel voorzien van een laagje acryl en is de vorm helemaal naar wens? Maak de nagels af met nagellak of gellak en een verzorgende handcrème. Je nagels en nagelriemen krijgen immers aardig wat te verduren en verdienen de nodige verzorging achteraf.