WEWO Interior Concepts

WEWO Interior Concepts is specialist in inrichten van professionele ruimtes. Zowel speciaal meubilair als intern transport maken onderdeel uit van het totaal pakket dat wij aanbieden. 

Een voorbeeld van speciaal meubilair zijn lockersystemen die wij door het hele land plaatsen. We ontwikkelen, produceren en plaatsen de lockers. Omdat we alles in eigen hand hebben, kunnen we de lockers volledig afstemmen op de wens van de klant. We kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende materialen, groottes en sluitsystemen. 

Zo produceren we onder andere lockers van melamine. Het is flexibel om mee te werken. Melamine is een soort materiaal dat voor zowel erg grote als kleine lockers gebruikt kan worden. In combinatie met het zelf produceren van lockers kunnen we grote en kleine lockers op maat leveren. Een ander materiaal dat we veel gebruiken is volkern. Het wordt veel gebruikt voor hoogwaardige interieurbekleding. Volkern is duurzaam doordat het veel kan verdragen. Een volkern locker kan tegen vocht, hitte, een stoot en langdurig gebruik. 

We leveren niet alleen meubilair voor kantoren en fabrieksruimtes, maar ook voor laboratoria, ziekenhuizen, dokterspraktijken, tandartspraktijken en apotheken. Ons team heeft veel ervaring in het realiseren van speciaalbouw, waardoor het meubilair aan alle eisen voldoet. Zo moet in de medische bouw voldaan worden aan strenge eisen om de hygiëne en de gezondheid te waarborgen. 

Benieuwd wat WEWO IC voor u kunt betekenen? Bekijk onze website of neem contact met ons op. U kunt ook op werkdagen bij ons langskomen om de mogelijkheden te bespreken.